Arkadaşlar merhaba. Suntour'un epicon maşası olduğunu biliyoruz. Fakat aliexpress te orjinal epixon şeklinde de bir model gördüm. İşin garibi suntour'un kendi sitesinde de bu model geçiyor. Acaba epicon isim mi değiştirdi? Teşekkür ederim.
@ilker Coşkun
İnanın geçen aynı şey aklımdan geçti. sf13 xcm v3 diye bir modele sitesinden bakmak istedim açınca siteyi arkadaşa epiconu gösterecektim ama bulamadım epixonu gördüm.
Seri olarak yine epicon'a denk ve yeni teknolojileri destekler hale gelmiş.Mesela sokma mil , konik yapı ,27.5 ve 29 seçenekleri gibi.2015'den itibaren artık o bir epixon =D
Hocam ben de gördüm epixon hatta rock shox felan da var. Cidden orjinal midir bunlar. Feedback lere baktım da görünüş olarak aynı adamlar da genelde çok kaliteli felan diyo ama insan güvenemiyo çinlilere 200 dolar çok hocam ben 160-170 dolara felan buldum biraz daha araştırın bence
@atasoyserdar Bana 160-170 dolarlıkların linklerini atar mısın? Birde aynı özellikler mi? Çünkü ben 9 mm QR kullanıyorum. Ayrıca şaft borusu 1/8 şeklinde. Benim sorduğum satıcılar ürünlerin orjinal olduğunu söyledi. İnanıyorum. Çünkü mesaj attığında orjinal olup olmadığını söylüyorlar.