Scudo Sports

suntour epicon rld

halid acar

Forum Bağımlısı
Tepki
595
arkadaşlar maşa seçimi konusunda kararsız kaldım 400liralık ikinci el bişi arıyorum axon rld almak vardı aklımda ama geelde kullananlar satmıyor çok fazla satılmıyor peki epicon rld ler nasıl acaba onlardada havalı ve rebaund ayarı var epicon nasıl bir maşasizce yani çalışması falan axon rld ile farkı varmı özellikleri performansı nasıldır ? yada sizinde bildiğiniz bu tür amartisör ler gibi bildiğiniz başka amörtisörler varsa fikrlerinizi payaşırsanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: sadana
Scudo
istersen 2. el sid team tavsiye edebilirim :) ama fiyatını öğrenmem lazım:)

Axon Yerİne Bence Rock Shox Reba Modelİ Tercİh Edebİlİrsİnİz Üst Seİye Ariyorsaniz..elİmde Rock Shox Duke Xc Var Bİlgİlerİnİze. .Özelden UlaŞin GÖrÜŞelİm Almayi DÜŞÜnÜrsenİz. .

reba hem pahalı hemde kalitesi axon kadar değilmiş diyorlar duke u düşünebilirim foto atarsanız ve fiyat söylerseniz
bu arada epicon hakkında bilgisi olan yokmu

Güzel maşa,ben 2009 761 'de kullanıyorum memnunum.Baya esnek bir amortisör.Tavsiye ederim hatta haddinden fazla yumuşak amortisör dip vuruyor şu an çünkü havasını 65 kilo civarına ayarlatmıştım 7 8 kilo aldım ayarlatmam gerekiyor.Saygılar.

@halid acar

Reba pahalı ama Axondan daha kalitelidir, modeline göre axon un hafiflik avantajı olabilir, temiz olursa duke da güzeldir ben kullanmıştım, bir de Halid sen bana sormuştun satan var mı axon diye, 2. elde gördüm geçen gün ona bakabilirsin, yanlız ağırlığı ya yanlış yazılmış veya değişik bir sürüm olabilir, ona dikkat et.

hakan abi ilgin için çok teşekkür ederim muhtemelen bahsettiğin maşa bu https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=55775 bu rld den bir düşük model keşke rld olsa durdurmazdım :) o axon s-rl modeli bir taraf yaylı bi taraf havaı diye iliyorum yanılmıyorsam bu sırada herkes reba öneriyor reba alma ihtimalim arttı valla :)

Durumun varsa Reba da güzeldir elbette, axon u ekonomik olması açısından önerdim.

• Beğen
Tepkiler: halid acar
tmm valla bu hızla side gidiyorum ben :) takas öneriyiyorum herkese biri kabul etti inş. olacak bu iş olmadı rebaya yöneleceğim oda olmazsa beklerim:D
herkese ilgisi için teşekkür ederim özellikle hakan abime 1haftadır hiç ses çıkarmadı okadr soruma rağmen hepsini cevapladı

• Beğen
Tepkiler: Necati Günüç
Geri