Scudo Sports

Sundu bisiklet ücretsiz bakım kuponu !

Deniz Ser

Aktif Üye
Tepki
146
Yaklaşık 2 yıl önce aldığım bianchi Ultra bisikletimin periyodik bakımlarını düzeni olarak üçkuyular servisinde para ile yaptırdım ama bisikletin Balans ayarı,vites ayarlarını yapamayacak bir sevis! Sundu bisiklete telefon açtım elimde bulunan ücretsiz bakım kuponunun geçersiz olduğunu söylediler servise gittiğim zaman 50 ytlden daha az bir fiyata yapacaklarını sanmıyorum(Komple Bakım) Doruk Bisiklet'e gideceğim birazdan boşu boşuna neden para vereyim yeni kadro için para biriktiriyordum 2 hafta ertelenmiş olacak bu kuponları ne için veriyorlar acaba çok merak ediyorum...

Scudo
Geçmiş olsun dostum .

Madur olan tek sen değilsin malesef , İzmir'de baya bisiklet sever zaten sundu bisiklet için aynı şeyi söyler ve bilir.

Doruk Bisikletten Turgay Abi'yi bul , bisikletin randumanlı hale gelir merak etme.

Bu arada inşallah Ali Sundu sana da forumdan saldırı ve taciz içeren mesajlar göndermez :) bana böyle bir atağı olmuştu çünkü :)

• Beğen
Tepkiler: Deniz Ser
İstediği mesajı göndersin kendileri mesajın çıktısını alıp bütün bisiklet severlere dağıtabilirim :):) 21 vites aldım vites kolu 27 vites olarak dönüyor ne saçma birşey,güzel bir sistem olsa para harcamaya değer ama..

merhaba
sizin elinizde ücretsiz ikinci bakım kuponumu var acaba?

Evet var motis bisiklete telefon açtım bugun kabul ettiler ama doruk bisiklette çözdüm sorunu teknik servisi kaliteli gerçekten

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Geri