Scudo Sports

sunding km saati 14 fonksiyon fiyat 10 tl

Murat PAR

Aktif Üye
Tepki
328
Fiyatı (10 )tl.Hiç kullanılmadı.Sadece fotoğraflarını çekmek için paketinden çıkardım.ürün özelliklerini fiyatıyla kıyaslayın.başka bişey demiyorum.
ister kargo ister ptt ile yollayabilirim.kargo alıcıya ait.
mail yolu ile iletişim kurabilirsiniz

parmurat@hotmail.com

Çift satırlı LCD ekran
SPD - Mevcut hız
ODO - odometer (Toplam Mesafe)
DST - Trip Mesafe
MXS - Maksimum Hız
RPM - Rotation Per Minute
CLK - Saat (12H/24H)
Cadence - Karşılaştırıcısı Hız
AVS - Ortalama Hız
TM - Geçen Zaman
Tarama - Ekran ekran ODO, ışığı, MXS, AVS, TM, RPM, CLK her 4 saniye arasında değişmektedir
Hız Ayarı Ölçeği (km / h, m / s)
Ayar Lastik Circumference (60cm ~ 229cm)
Odometer ve Son Değer Ayarı

Kullanan bir 1.5V AG13 pil
Boyutu : 5 x 4,3 x 0,9 cm
Boyutu (LCD Ekran): 3 x 2 cm
Sensör Kablo Uzunluğu: 87cm
Kullanışlı, kompakt, taşınabilir ve kolay.
Saat görüntüleme fonksiyonu da bir saat olarak seyahat için harika aygıtı kullanılabilir
Kolay, LCD ekran,bisiklet için ideal kolay kurulabilir.

(link)

(link)

(link)

Scudo
@muhammed akan

Aynısını kullandım kadans yok diye biliyorum. Satıcı arkadaş bilgi verirse memnun olurum.
Sevgiler...

@Mustafa ÖZKARA

kullanım kitapçığının ilgili bölümünün resmini ekleyeyim.tam çeviremedim ama burda yazıyor.ingilizcesi iyi olan bir arkadaş tam ne yazdığını anlarsa bizide aydınlatır.ben burda yazana göre var diyorum.

(link)

ilgili bölüm kadans özelliği değil hız karşılaştırıcısıdır; kullanım kılavuzunda, o anki hızınızın ortalama hızınıza göre düşük ya da fazla olduğunu yukarı ya da aşağı okla gösterir yazmaktadır.

selam. arkadaslar sigma almadan önce bir müddet bunu kullandım. gayet de memnun kaldım.benim 900 km mi bu km saati ölçtü. kızaklı bi yapısı var. maşaya bağlanan sensör kısmı gayet güzel janta istenildiği kadar yaklaşabiliyor.hem maşa hem gidon bağlantısı kelepçeli, düşme ihtimali yok.alan memnun kalacaktır.
saygılar...

diğerini almak istiyorum...size nasıl ulaşabilirim.ptt kargodan gönderebilirsiniz.Ürün muğlaya gelcek.Ayrıca yol bisikleti gidonuna uygunmudur! tel no: 0 554 327 85 37
İhtiyacım olan bir ürün fiyatı da çok uygun.

murat abiden aldım ben tekini km saatinin valla çok memnunum bu fiyata bu özellikler insanı mutlu ediyor murat abi tekrar teşekkür ederim

Geri