Scudo Sports

Şuna bir bakarmısın lütfen :D

Scudo
Millet bi garip ya modifiye yapacam diye mis gibi bisikleti sirk bisikletine çeviriyolar ya :D

cannondale,trek,scott halt etmiş yanında kalite her yerinden akıyo bisikletin :) :) :)

bunun agırlıgı ne kadar acaba?
adam aydınlatma olayının cok cok cok abartmıs :D:D:D

@Onur ALKAÇIR

???

Bakın biz burada kimseyi aşağılamıyoruz,bi yanlış anlaşılma var sanırım ortada. . . Şöyle ki resimde gördüğünüz bisikletin sahibi modifiye yapıyorum,bisikletimi geliştiriyorum hevesiyle bu tür girişimler içerisinde büyük ihtimalle.Bununla kimse alay etmez fakat ortaya çıkan iş,bırakın modifiyeyi,bisikleti olduğundan daha berbat ve neredeyse ağırlığından kullanılamaz hale getiriyor yani çok saçma bir iş çıkıyor ortaya bizim ( sizin tabirinizle ) aşağıladığımız konu bu . . . Ha bisikletin sahibi belki gerçekten bisikletinin bu durumunu daha çok seviyor olabilir buna da saygımız var çünkü hemen hemen her şey görecelidir . . .

Yani işin özü burada hiç bir arkadaşımızın bir insanı aşağıladığı yok,ortaya çıkan bisiklet dışı araçla ilgili konuşulanlar . . .

saygılarımla. . .

Sırtında Mutlu akü yada İnci akü taşısa ancak keser:D

Domuz ya da tavşan bekinde de süper olur.

@Onur ALKAÇIR

kusura bakma işler güçler kaç gündür foruma giremiyordum anca müsait olabildim ve mesajını gördüm

biz burada bisikletten bahsediyoruz sahibini tanımam etmem kimseyi de aşağılamam sadece bisiklet bana biraz komik geldi olay bu bisikletin komik olması kötü birşey de değil açıkçası bakış açışı işte budur. Kimine son derece kullanışlı gelir kimine komik bu tartışılamaz insanların fikirlerini ve düşünceleri yargılamak için yeterli olgunluğa eriştiğinizi sanmıyorum unutmayın saygı göstermeyen saygı göremez

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
:D tekerlekli disko :)

Geri