Scudo Sports

Sulukta tercihiniz hangisi: zefal, elite?

@erphan suluk kafesi ve modeli ne markadır acaba? Asıl olay hepsinin uyması çünkü.

Bu sistem çok güzel çünkü şişe güneş gormuyor üstelik kılıfı islatirsaniz çok daha fazla sure soğuk tutabilir. Gerektiğinde de sıcak tabi:):)

@erphan br şey daha sormak istiyorum... acaba 750 değil de1lt lik boy da aynı şekilde kullanılabilir mi?

Scudo
Bu arada camelbak podium ile big chill in bir farkı var mı acaba? Fiyat iki katı neredeyse...

Farkı fiyatı, 2 kat edecek kadar fark yoktur ama marka ismi yeterli eşdeğer ürün bile olsa markalı ürünlerin satışı herzaman daha iyidir

XT1068 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Big chill ile podium un bir farkı var mıdır? Aradaki fiyat farkı sadece 30ml lik fark.. daha uzun süre soğuk tutmak gibi bir durum yok herhalde???

(link)
Yanında birkaç ürün daha alınırsa fiyatı iyi bence ısı yalıtımı oldumu uçuyor fiyatlar burada.

XT1068 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: alper 76
MERLİN de ekstra bir indirim var ben de orayı kesiyorum ama ...

Chainreactioncycles dan 11$ a almış olduk hadi bakalım hayırlısı..

Suluk olarak plastik istemediğimden ve yüksek kapasiteli olsun diye Elite 750ml alüminyum tercih etmiştim, daha doğrusu düşünüyordum daha tercih etmemiştim ama hepsiburada da siparişi verirken sepette ekli kalmış mecbur kaldım :D Suluk pahalı olunca kafeste ucuza kaçtım Topeak Mono aldım ama birbirine uymadı maalesef. Uymadı derken içine giriyor ve sağlam duruyor aslında ama suluğun tabanı kafesin tabanına değmiyor zorlasam bile arada 1cm'den fazla boşluk kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@kuşlar gibi özgür 6saat kadar sıcak tutuyor ama ben sıcak içecek koyduktan 3 saat sonra içiyorum. İlk aldığımda dudaklarımı ağzımı yakmıştım.
Verdiğiniz linkteki ürün çok pahalı, GG veya n11 bakın. Ben denizdukkanı diye bir yerden almıştım. 1sene kadar oldu sanırım. Ben memnunum, koku pas hiçbirşey yok. Ha birde amazona bakabilirsiniz, çifti 20 30 $ kadardı.

bende reina diye cam şişe var :D kilpa baguna gurme marketten almıştım

Geri