Scudo Sports

Sülüklügöl

Bu ne muhteşem bir tur! Pedalınıza sağlık, bizimle paylaştığınız için de teşekkürler. Manzaralar harikaydı, bir de sucuk kürü yapmışsınız, daha ne olsun :D

• Beğen
Tepkiler: Yavuz SARIGÜL
Scudo
çok güzel bi gezi olmuş,performansınıza ve cesaretinize hayran kaldım doğrusu.iki tekerlekte özgürlük ve huzur var gerçekten :)

• Beğen
güzel gezı olmus devamını dilerim :) ispirto ocağı hayranlık uyandırdı bende yararlı görünüyo gercekten :) sonraki gezilerinizi takip etmek yine keyıflı olacaktır :) Kolay gelsin :)

• Beğen
Sizlere özeniyorum.Harika işler yapabiliyorlar gençlerimiz.Mutavazi,sevimli ve dolu dolu bir gezi sunumuydu.Bende pedalınıza,ayaklarınıza saglık diyorum.Butun iyi duygularım ve temennilerim sizlerle.Lutfen devam iyi yapıyorsunuz,yeni gezilerinizi ve fotolarının bekliyoruz dort gozle...

tam aradığım bir tur.doğa-su-pedal daha ne olsun.resimler harika.gelmek çok isterim ancak ben izmirdeyim tek başıma gelmek istimem varsa eğer izmirden katılımcı beraber gider isek seve seve gelirim.tarih çok önemli değil benim için.
Adil DERİCİ 0505-6056726 vempire333@hotmail.com

• Beğen
Bu muhteşem gezi için tebrik ederim... Harika bir tur, harika bir macera olmuş... İstanbul'a yakın 2 günlük bir tur için çok güzel bir parkur olduğu açıkça görülüyor... Sülüklü Gölü'ne verdiğiniz bilgiler doğrultusunda gitme fikri gerçekten çok cazip... Paylaşımlarınız için teşekkürler...

Gerçekten harika ellerinize sağlık bilgiler için herkezin böle bir tur yaşaması iyi olurdu umarım bizede kısmet olur......

• Beğen
Doğa Çoğu zaman insana dosttur.İnsan zarar vermediği sürece.Dostum inşallah D.A.Y.İ.G Vural 'ın düzenleyeceği gezi gerçekleşir ve bende katılırım.
Bizlerle Paylaştığın Bu duygular için yüreğine Sağlık.Her şeyin en iyisi senin Olsun.TEŞEKKÜRLER.:cool:

@globaldriver

vallahi helal olsun hemde çift kadro tabirli vitessiz bir bisikletle taşıyor yükü :eek:

Tebrikler Yavuz. Yakın tarihlerde aynı bölgedeymişiz. Bugün döndüm.Yakında gezimi yükleyeceğim. Ayrıca kamp yerinde senden başka kimsenin olmamasını, sabah uyandığında hissettiklerini çok iyi anladığımı yakında yükleyeceğim tur yazımda anlayacaksın. Yalnız isen böyle bir doğada gücü hissediyor insan. Sağlıklı günler dileğiyle.

• Beğen
Ah be yavuz......vursaydın beni daha iyi....Bittim...
Tessekkur degil sitem ediyorum...:)
Bi eksik yok mu ? :) Hangi zalım bisiklet goturdu seni oraya, hangi hayırsız yol cıkardı seni oraya, kimler selamladı seni yol boyu bensiz....:)
Seviyorum seni...inanılmaz guzel bir dinlence olmus.....saglıkla kal...

bölgenin ismiyle kendisi tam zıtmış :)
çok güzel bir gezii paylaşım için çok teşekkürler

çoğu kişinin hayali bir gezi yapmışsınız... birde ormanda tek başına kamp ayrıca cesaret...

Paylaşım için teşekkürler..göl ve çevresinin doğal güzelliği beni çok etkiledi.umarım en kısa zamanda orda olurum.. güzel kareler ve yalın anlatımınızla harıka bır gezı oldugu bellı oluyor.. yeni paylaşımlarınızı beklıyorum ,selamlar

doğe resimleri tek kelime ile bir harika.bu güzel paylaşım için teşekkürler...

merhaba...
doğa ile içiçe yapmış olduğunuz bu güzel gezinin resimlerine bakan kişiye huzur veriyor, orda sizin yerinizde olmak ise bambaşka hele çadırlı kamplı konaklamak ayrı bir zevk bunu geçen hafta batı karadeniz amasra gezim sırasında bende yaşadım..
bu izlemiş olduğunuz rota benimde ilerki gezi pilanlarımın içinde.
ayağınıza sağlık resim paylaşım için teşekkürler...

Bir Akyazı lı olarak kendimden utandım.ben daha sülüklü göle gitmmedim :(
çok güzel bir deneyim sizin için.paylaşım için teşekkürler.

Geri