Scudo Sports

Sülüklügöl

kıskanmakta haklısın, istanbulda böyle yerler bulmak çok zor belkide imkansız, arabaların tozuno dumanını yuta yuta turlara çıkıyoruz birsürü yol kat ettikten sonra yeşillik görmeye başlıyoruz :)

Scudo
İnsanın ömrüne ömür katacak nitelikte bir gezi olmuş !
Bu güzel fotoğrafları bizlerle paylaştığınız için de teşekkürler.

Sağlıcakla kalın...

beni en çok etkileyen arkadaşın medeni cesareti,tek başına uatnmadan,sıkılmadan,korkmadan yola çıkıp birde kamp yapması :) manzaradan çok arkadaşı tavrı etkileyici bu ne rahatlık kardeşim böyle :D

bisiklet yolculuğuna ve kampa ben tek başına çıkmam sıkılırım hiç zevk almam, bir pedal dahi çeviresim gelmez, arkadaş çayda çıra nın yüzme versiyonunu yapmış birde :D

Çok güzel bir tur.Ellerinize ve ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz SARIGÜL
Enfes bir tur olmuş. İmrendim ve ksıkandım sizi.Yakında tatilim başlayacak. Koskoca bir ayım var. Çadırımı kaptığım gibi gelirim valla. Çok teşekkürler.

@serhad k

Resimde ki amca demekki kendine güveniyor , yoksa o adar yükle rampada bisiklet eldede gitmez.

Sevgili Yavuz Sarıgül, geçen yıl yaptığın Yedi Göller ve Doğançay turlarını da hayranlıkla incelemiştim. YediGöller gezisi gibi Sülüklü Göl gezini de tek başına
yapmışsın. Sanırım senden başka bu turları yapan olmadı.
Geçenlerde Sülüklü Göl'den Güven İslamoğlu programında söz ediyordu, sen bu programı izlemiş miydin? Merak ettim.
Bizi sorarsan, biz Kilyos, Riva, İznik, Şile, Pendik gidip gelip dön baba dönüyoruz.:)
Sen gerçekten farklısın. Öncüsün. Yeni güzergahlar için esin kaynağı oluyorsun.
Tebrikler. Selamlar.

• Beğen
@serhad k

Çok teşekkür ederim. Büyük ihtimalle benden önce de gidenler olmuştur, belki forumda paylaşmamışlardır, bilemiyorum:). Yeni yerlere, özellikle hiç gitmediğim yerlere bisikletle gitmekten çok keyif alıyorum, aynı yerlere gitmek sıkıyor biraz beni. Bahsettiğin programı izlemedim malesef. Geçen yıl Göynük'e uğradığımda duymuştum sülüklügöl'ü, sonra biraz araştırdım ve gitmeye karar verdim.

Çok güzel bir tur olmuş. Resimlerin paylaşımınız için çok çok teşekürler.Bir şekilde oraları keşfetmemiz lazım.

• Beğen
Yalnız çadır kurduğunuz yerde sizden başkası varmıydı. Güvenlik konusunda bir tedirginliğiniz olmadımı?

@Kaşif

Etrafta benim dışımda kimse yoktu, gece uyurken arada bir içim titredi ama derin bir nefes alarak onu da bertaraf ettim:))

@Kaşif
Grup halinde bir organizasyon ile gidilse eminnimki harika bir tur olur.

Geri