Scudo Sports

Suluk kafesi için vida deliği sorunu

Scudo
Mantığı bu perçin aleti olmadan zor ama imkansız değil

Suluk kafesi için kadro da delik açmak mantıklı olur mu? Önceden yazılanları okudum çoğunluk sorun olmaz diyor.

Varolan deliklerle hiç uğraşmadan, matara kafesi adaptörü satılıyor. Kadronuza uygun bi tane seçip alabilirsiniz.

@mehmetturgutacar hocam sele borusunda hiç delik yok oraya suluk kafesi takmak istiyorum. Aslında alt boruda takılı bir tane suluk kafesi var ama ben fazladan bir tane daha takmak istiyorum.

IMG-2545227474342595732.jpg
Bakın şu şekilde kayışlı adaptörlerle kendinize matara kafesi vidası oluşturmuş oluyorsunuz. Ondan sonra üstüne istediğiniz kafesi takıp suluğu kullanın.

Sele arkası adaptör de kullanabilirsiniz, yukarıda verilenlere ek olarak. Bunun için kadroyu delip zedelemeyin.

Screenshot_20240409_112012_com.android.chrome.png

Screenshot_20240409_112033_com.android.chrome.png

Benim sorum araya kaynamış
(link)

Üreticiden yanıt beklemeniz daha iyi olur.
Yine de, eliniz yatkın ve elinizde gerekli aletler de varsa perçinin traşlayarak ya da ortasından dikkatlice delerek iç dış parçayı ayırıp, sökmelisiniz. Sonra uygun somun perçini çakmanız gerekiyor, yanılmıyorsam m5 olmalı ebadı ama yine de kontrol edersiniz.

(link)

Arkadaşlar plastiğin her türlüsü zararlı olduğu için, cam şişe taşımaya karar verdim. Şimdi de Çok ses yapıyor seyir halindeyken ne yapabilirim? Vida yerlerine plastik conta mı atmalıyım acaba?
1724924267240896227220870553923.jpg

• İnanılmaz
Tepkiler: Özcan
Arkadaşlar plastiğin her türlüsü zararlı olduğu için, cam şişe taşımaya karar verdim. Şimdi de Çok ses yapıyor seyir halindeyken ne yapabilirim? Vida yerlerine plastik conta mı atmalıyım acaba?
321036 dosyayı görüntüle
1724924996680.png
Bu kılıflardan uyan varsa alıp geçirin üzerine ses yapma olayı kesilir muhtemelen.

Geri