Eren kardeşim baktım bu güzel geziye yorum yapmamışım..Aslında konu ve yorumlarını takip ediyorum.Çok güzel ve bayağ ıslak bir gezi olmuş.Güzel kareler.Devamı olması dileğiyle..Islak yola dikkat..Sizde de kask olayı yaygın değil sanırım.. Kazasız sürüşler.İyi Forumlar.
@sadana
Bende sadana neden buna yorum yapmadı diye düşnüyordum sadana. alınmaya başlamıştım tamda:=) valla abi ben kaskı mümkün olduğu kadar çıkarmamaya çalışıyorum. takan arkadaşta var takmayan arkadaşta var. Dediğin gibi pek yaygın değil diyelim şu anda çok güzel bir şekilde kar yağıyor. haftasonunda kar olursa dağa çıkıcaz gene. bu sefer sucuk keyfi için çıkıcaz ama inşallah hava istediğimiz gibi olur. gelmek isteyen varsa herkesi bekleriz. sadana sende gel dicem ama sen önde doktora git:=)
@umutkahraman
teşekkür ederim umutkahraman. inegölde bir asker arkadaşım vardı. inegölü görünce o aklıma geldi. Ömer Faruk Nazilli. bi gelemedik onuda ziyarete. neyse.. Teşekkürler.
@enis57
Takibin ve katılımın için teşekkürler Enis abi. İşten güçten vakit buldukça, durmak yok yola devam..
Avatarımı ve imzamı beğendiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim. İlk defa sizden duyuyorum bunu. Sağolun.
@Yunus Emre POLAT
Biz teşekkür ederiz Yunus Emre abi. Uzun süredir sesini duymuyordum sevindim:=). Trafik konusuna gelince o daha ne ki demekten başka birşey diyemiyeceğim:=) Katılımın için teşekkürler.
@kizak
@kizak
İnsan alışıyor ister istemez abi. Sizin gibi doğada turlamayı çok isterdik.
Resimdeki bisiklet çok tatlı duruyor.
Katılımınız için teşekkürler.
@volkanbsr
Sağolun volkan bey. Katılımınız için biz teşekkür ederiz.
@karaburga
Teşekkür ederiz karaburga. İnşallah deng gerlirde birlikte pedallarız. Sarıgaziden sürekli geçiyoruz aslında. Uzakta sayılmayız. Bu cumarteside bir tur yaptık. Onunda resimlerini eklemeye çalışıcam simdi.
Katılımın ve takibin için teşekkürler.
güzel bir tur olmuş. ayaklarınıza sağlık kusura bakmayın yeride değil aslında ama. bende sultanbeylide oturuyorum biraz form tutalım turlara katılacağız inşallah. ama sultanbeylide düzgün bir bisikletçi tavsiyeniz varmış. gittiklerimin hepsi neyse. tavsiyelerinizi bekliyorum....