Scudo Sports

Süleyman Demirel Üniversitesi

Merhabalar..
Mustafa arkadaşımızın dediği doğru, facebook'ta oldukça aktifiz aslında ama bisikletforum'da çok aktif değiliz.
Bu elbette eksik yönümüzdür fakat buna rağmen isteyen buluyor, yolda bisikletli gördük mü durduruyoruz, tanışıp bize katılmasını söylüyoruz.
Denkgelmediklerimiz vardır mutlaka, görürlerse tanımadıkları bi bisikletçi mutlaka el kol filan yapıp durdursunlar :) tanışalım, birlikte pedallıyalım..
Etkinliklerimizi mümkün olduğunca sık yapmaya çalışıyoruz zaten..

Scudo
Mustafa arkadaşımız da doğru söylüyor:D gün geçtikçe sayımız artıyor hadi bakalım hayırlısı:)

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Yıllar önce yazılmış konular ama yinede söylemek istedim. öncelikle halen Isparta'da aktif olanlar var mı? Varsa günübirlik yada kamp şeklinde turlar düzenleyebiliriz. 3 kişilik çadırım var. Isparta'da pedallayan bi arkadaşım yok. Malum havalar soğuk kamp ileride olur belki ama günübirlik geziler için irtibata geçebiliriz. Ne kadar kalabalık o kadar iyi.. Görüşmek ümidiyle. Hoşçakalın keyifli pedallamalar. :))

@Yakup Disci

Yakup Bey merhabalar, klüp olarak olmasada biz ferdi olarak biniyoruz sık sık havalar aldırış etmeden. Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız, turlarda görüşmek dileğiyle esen kalın. :)

Isparta süleyman demirel üniversitesi ne ait bir bisiklet kulübü kurma düşüncemiz var SDÜ de okuyan veya görev yapanlar iletişime geçerse sevinirim

Isparta süleyman demirel üniversitesi ne ait bir bisiklet kulübü kurma düşüncemiz var SDÜ de okuyan veya görev yapanlar iletişime geçerse sevinirim
olması lazım vardı diye biliyorum.

Hey, okul acilinca isteyen birkac kisi olarak toplanmaliyiz bence. Kulup olmasa bile,baslangicta minik bir tur grubumuz olabilir

• Beğen
Tepkiler: Necati Nalçacı
benim zamanımda toplandığımız zaman üç mum'a gidilirdi :) havacılık bir de dağcılık kulübü vardı sanırım o yıllarda .bisiklet kulübü yoktu hala yok yanılmıyorsam.

• Beğen
Tepkiler: Necati Nalçacı
@elomelo evet bence de bir bisiklet kulübü kurulmalı. Aslında var dedi bana spor bilimlerinden birisi ancak aktif değilmiş.Okullar tekrar açılınca haberleşelim.

Geri