Scudo Sports

Şükür bizim de Salkano'muz oldu :)

Çok Teşekkür ediyorum Tüm spor la uğraş verenlere İnşallah :)

Scudo
Çok güzel hayırlı olsun Malatya'da akpınarda dershaneden gelirken farkettim insomnia vardı kilitli ne has çalmıyorlar dedim aman ha sen her yere bağlama

• Beğen
Tepkiler: Cenk_
Hayırlı uğurlu olsun. Bizim jenerasyon pek elindekiyle mutlu olamıyor maalesef, buna ben de zaman zaman dahil olabiliyorum ne yazık ki. Elindekiyle mutlu olmak çok büyük bir ayrıcalık gerçekten. Ve tekrar bunu bize hatırlattınız, en azından bana. Zaman zaman hatırlatılması gerekiyor demek ki... Kazasız belasız kullanın inşallah.

Düzenleme: Bir de ''herkesin arabası kendine ferraridir'' diye bir söz vardır. Aynen öyle. Benim kronum 5-7 bin Tl'lik ithal bisikletlere on çeker :)

• Beğen
İyi dilekleriniz için motiveniz için Rabbim razı olsun aynı dileklerde bulunuyor sizlerede güzel sürüşler diliyorum :)

@Murat T.

Estagfurullah hatırlatmak ne haddime siz zaten eminim biliyormuşsunuzdur bir yerlerde kalmıştır o güzelim duygular.
Sizin kron unuz varsa bizimde salkanomuz var heytt.
He 5-7 bin tl lik bisiklet alanda bizimle aynı amaçla almıyordur muhakkak.
Ama biz durumumuz gereği, tercihlerimizin değil, gücümüzün yettiğiyle yetinenlerdeniz.
Mutlaka o değerdeki bisikletin bir sürü artısıda vardır ama ne biliyim önemli olan elinizdekiyle mutlu olmakdır zaten.
Yoksa altın kaplama olupda, neden Elmas değil dedikden sonra ne kıymeti var?
Bu arada bisikletimle birde yakışıklı resim çekinelim değilmi :)

Bu sözlerim sakın yanlış anlaşılmasın.
70 li ve 80 li yılları yaşamış o kültürü az çok görmüş gecekondulu biri olarak.
Bir duvar a yazdığım şu sözüm vardı.
Bizi beyenmeyen güzel kız, Sosyeteye gelin olsun.
Mezarımızın önünden geçen güzel kızlar olsun yeter" Diye :)
Yani bize yar olmayan dileriz daha güzel değer kıymet veren yerlerde olur. Trek wisstle scott sedona vs..
Biz salkanomuzla mutluyuz :)
Bu arada hava atmak gibi olsun scott 21 vites benimkide 21 vites :rolleyes:

@Çağatay Y.

Dostum verdiği bilgi için sağol ama hırsıza çare bulunmuşmuki :)
Nasipden çıkarsa, bağladığımız yeride söker götürürler.
He bu demek değilki tedbir almıcaz, kapalı otopark da duruyor önce Rabbime ardından kilit e emanet :)
Bu arada Malatya ya ayrıca selamlar Bir kere gezmeye gelmiştim malatya park a abdullah gül parkına birde kömürhan a gitmiştik :)
Özledim yaa :( sen niye yaramı deştin şimdi hatırlatıp hee :)
Ah ulan şu sevipte terk edilmek yokmu yaa...Nedir bu kızlardan çektiğimiz.

@Cenk_

sen boşver kızları bisikletinle aşk yaşa ben 1 hafta astroya binmeyince bi farklı oluyorum :D

• Beğen
Hayırlı olsun, güle güle kullanın ama resimdeki kilit yerine daha kaliteli bir kilit alın.

• Beğen
@Çağatay Y.

Astoronla güzel günler dileyim öyleyse :)

@VolkanS

Haklısınız ama imkanım yoktu oda aceleye geldi şimdilik işimi görüyor ama dediğiniz gibi daha kalitelisini almam gerekiyor.
Çok Teşekkürler :in:

Geri