Scudo Sports

Sucuk ekmek bisiklet....

tekerinize taş değmesin...çok güzek tur olmuş..

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Scudo
@bülent samsunlu

@Burak ÖZBEK

Güzel dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederiz.... Sağlıcakla kalınız...

HAHAHAHAHAHAH ufaklığa bayıldım tam keyif adamı kerata:))))) harikasınız ailecek bisiklet ve sucuk keyfi süper...............

• Beğen
Tuğrul Bey benim yakın zamanda yapmak istediğim bir tur olmuş :) mükemmel keyifli ve güzel görünüyor. Özellike bu turdan en çok paşa keyif almış gibi :) afiyetler olsun..

bu arada mümkünse römork ile ilgili kısa bilgi alabilir miyim? özellikle şehir içi kullanımı konusunda. benim oğlan şimdilik arkamdaki koltukta fakat sizinki gibi olunca römork düşünüyorum.

• Beğen
@Yigit Kurt

Gerçekten harika bir gezi olmuş. Allah mutluluğunuzu arttırsın..
Aynı soruyu bende soruyorum nerden veya hangi internet sitesinden aldınız. :) Bende almak istiyorum. kızlarımı koyup gezdirmek istıyorum

• Beğen
@nuri kılıçkaya

@ömer korkmaz

@yetkin yılmaz

@Yigit Kurt

@taha ender

iyi dilekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
en doğal şekilde:) pişirmeye çalıştık:)
oğlumun en sevdiği ortam toprakla uğraşıp toz içinde keyif yapıyor..

Römorkla ilgili bilgili isteyen arkadaşlar için:
Römorku sahibinden isimli siteden bir arkadaştan ikinci el almıştım. İki kişilik instep take 2 double marka ve modeli. Ancak çok memnun edici bir römork değil, çünkü 3 yıl içinde bazı yerlerinde paslanmalar oldu, üstü örten dış ortamla çocuğu birbirinden ayıran örtü kılıfı römorkun kadrosuna sabitleyen çıtçıt tabir edilen sabitleme parçalarından kopanlar oldu. oturma yeri çok konforlu değil, ayak kısmı için oturma yerine göre birazcık çukur olan modeller var, internette. Örnek: izcirömork ve bir de bir arkadaş izmir decathlon'da satılmaya başlamış dedi, 2 hafta önce, bizim kullandığımız yurt dışında 100 dolar civarındaydı 3 yıl önce. izci römork 485 tl internet fiyatı. Bir de izmirde sundu bisiklette de satılıyordu, 480 euro demişti.
sağlıcakla kalınız...

çok güzel abi küçük kardeşimiz için olan kabini özelmi yaptırdın yoksa satılıyormu bir satılıyorsa fiyatı nedir

düzeltme : son mesajınızı okumamıştım özür dilerim

• Beğen
Geri