Scudo Sports

subwooferınızı ciğerlerinize dayayın ve gerçek bassı hissedin

Soldaki ampli pionner adaptör ile besliyordur sanıyorum.Sağ taraftaki woofere bağlı gibi.Arkadaşın arabası kesin Honda olur:)Meslektaşız evet bu da hobimiz:)

Scudo
@sgtalper

hasan abi o nedir yaa öyle:eek: 2 metrekare içine yığmışsın teknolojiyi:D. sistem güzel baya.inşallah arabanda kullanırsın ileride:)

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
sayın hobidaşlarım burada buluşmak çok güzel
pugtdeem umarım nicki doğru yazmışımdır sistem komple 60 A lik aküye bağlı akü 400 w ups den otomatik olarak şarj oluyor yedek olarak ta 10 A lik güç kaynağı var sistem çok çok iyi değil fakat zamanın iyilerinden
teyp pıoneer 7020 r
sub pıoneer 303 f aslında free fakat kabini biraz büyük yaparak ve portları doğru büyüklükte açıp dengelemeye çalıştım
coaxıal hop pıoneer 6985
coaxıal amfi pıoneer gmx 424
sub amfi harward 2*500
işin kötü yanı malesef evde dinleyemiyorum komşular hemen ziyarete geliyor
kısık seslede tadı çıkmıyor bi tane honda cıvıc şart yani

@sgtalper

bu mesajı okumadan hemen once yazmayı dusundugum seyleri yazmıssınız:)
evde bu sıstemı kullanamazsınız ki... :D
en kısa zamanda arabada o zevkı tatmanız dılegıyle:)

Konuya en son geçen sene mesaj atılmış ama madem ciğerlerinin titremesini istiyorsun öyle kucağına falan hoparlörü almana gerek yok,madem seviyorsun yüksek sesi cerwin vega cls215 modelini satın al gerisine karışma :)

Akai 5.1 ses sistemi kullanıyorum subwoofer 170watt gercek wattı apartmanda kullanamadığımdan iade ettim :)

bende de premier 5+1 var bası açtımmı koltuk tir tir titriyo tabi doğal olarak bende ama en kısa zamanda onu da denerim

Zamanında oto ses sistemini eve göre uyarlamıştım 2tane pioneer 303f + 201f vardı. 2 tane 30 cm woofer ve 20 cm woofer
İkide kule hoparlörüm vardı beslemeyi edison 505a ile yapıyordum Power olarak asus 300watt psu'm vardı 12 volt çıkışından .
Çatır çatır sallanıyordu ev 120 litre kutuda kullanıyordum wooferları..
param olursa yapmak istediğim şeylerden.

@Ercan Bayram

senin dediğin creative thx 5500 toplam 500 watt çıkış gücü var grerçekten 500 watt yanlız öyle sallama değil ona tek rakip olarak ise logitech te var
ama bana thx 5500 yetiyor fazla yer kaplıyorlar ufak olsun mükemmel bas versin istiyorsan kesinlikle Creative Gigaworks T20 Modelini tavsiye ederim hoparlör lerden çıkan sesi duyunca inanamayacaksınız ufak tedfek ama mükemmel bas sesi var :D

bendede logitech x540 var gönlüm logitech z5500 istiyor ama maddi imkansızlıklar x540a götürdü beni:D ama yeterli oluyor bana sanırım:)

• Beğen
Tepkiler: Necati Günüç
@zürey

sebebini bilmiyorum ama aklımda hayal ettim sub ı göğsüme koyup müzk dinlemek o pozisyon nasıl olur diye:D
ve sonra sizin lafınız beni yardı resmen koptum:D:D:D :D :D
heryerim titredi kendmi bir garip hissettim hay allahım bir alemsiniz:D
nereden aklınıza geldi anlamadım ki:D:D

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
bende philips mz7 var ister tvye ister mp3 ister bilgisayarıma bağlıyorum
güm güm güm ka.ı gitti.:))
http://download.p4c.philips.com/files/m/mz7_22/mz7_22__ff_.jpg
200 watt pmpo incridible surruond var süper ses var ahşap kasası var gayet kaliteli ve güzel 2000 senesi almıştım süper hala ilk günki gibi

http://www.mercadolibre.cl/jm/img?s=MLC&f=22191218_7608.jpg&v=E

bende bu var. 100+100=200watt grove u bir açtım birde bassı high a çekip denedim dedim ölüyorum :D:D

@müjdat dede

Oldu mu şimdi koskoca dünyada iki tane mi marka var :D Mesela hemen aklıma Bose geldi 5.1 sistemleri hiç yabana atılır türden değil..

Müzik sistemi denilince kalite göstergesi olarak aklınıza nedense ilk önce bass gücü gelir hep :) Şöyle hoplamak zıplamak için benim de aklımda bir proje var:
Baya bir zaman önce bilgisayara bağlamak için 2nci bir 5.1 ses sistemi almıştım Cambridge SoundWorks Ddt2500. Markanın ilk Dolby Digital Receiver lı 5.1 ses sistemi ve Cambridge'in Creative için ürettiği en kaliteli ses sistemidir. MegaWorks, GigaWorks ve dediğin Logitech gibi mass product ürünlerden değil. Neyse...şu bendeki receiverin arkasında 2nci bir subwoofer çıkışı var. Diyorum bu çıkışa Alpine veya benzeri bir markanın 2000W lık mono otomobil anfisi ve buna uygu bir subwoofer mı taksam ? :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@gvenc

apartmanda oturduğum için güçlü bir sistem alamıyorum, creative inspire 5200 bile karşı bloklardan sesi duymalarına yetiyo :D ama insanın canı arada bir istiyo.3dk da olsa:p :D

• Beğen
Tepkiler: Güvenç Terzierol
Geri