Scudo Sports

Şubatta 3-4 gunluk tur düşünen var mı?

Scudo
ümit ulaştın mı izmire...

yoğun hava muhalefeti nedeniyle gitmenin pek bii anlamı kalmadı...
her şeyi hazırladım, paketledim...ama gel gör ki hava...
izmirde yağan yağmurun birgün sadece planlarımı değil, moralimi de bozacağı aklıma gelmezdi. :D.
neyse hayırlısı diyelim.

Mehmet Abi size ulaşmaya çalışıyordu hava izmirde çok güzelmiş Balıkesir'de de öyle t-shirt tayt binilir gibi umarım devam eder

kayhan abi mehmet bey istanbuldansa ben irtibata geçeyim... benim numaramı verebilirsin..

şubat 10 dan itibaren bn de gelebilirim yer farketmez hatta istanbuldaki arkadaşlarla beraber gideriz ...

@Ümit Bozyılan

Hava güzel burda.Bir iki gün yağdı şimdi sıcaktan tişörtle dolaşıyoruz Kayhan abinin dediği gibi.İstersen gel:)

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
ramazan mehmet abi bizim izmirli mehmet abi gpa dan tel var sana maille yollarım ama istersen iletişim kolay olsun diye isteyen tüm arkadaslar tel nolarını yazsın
0536 785 0153 0554 4034248

Ozan Yılmaz

0535 496 79 65

Bu arada Ümit ile benim dışımda kimler pansiyonda kalacak?

Hava güzel burda.Bir iki gün yağdı şimdi sıcaktan tişörtle dolaşıyoruz Kayhan abinin dediği gibi.İstersen gel

istanbulda da tisortle olmasa da en azından montları giymeden çıkabildik bugün.
hava durumu raporlarında; tüm hafta içerisinden salı gününü güneşli gösteriyordu zaten.
yarın ise kuvvetli sağanak yağış olacağı yazıyor...
gelmeyi çok istedim ama sanırım havanın bu mevsimde 4-5 gün(üst üste) güneşli olmasını bekleyerek zaten çok yanlış beklentiler içerisine girmişim :)

bu arada benim numaram ise: 0543 780 57 92

ali abi foruma giremiyormus mesaj yollamış
Ali, senin Duvarına yazdı:

"selam bisilet forum a bir turlu giremedim ..ama tum bilgileri mehmet ten aliyorum .
6 subat uygundur insallah guzel bir hava yakalariz. yilbasindan bu tarafa hic bisiklete binme firsati olmadi yolda aciliriz herhalde diyorum..simdilik..
antalya bursa dolasiyormussun .sende ..gorusmek uzere
sevgiyle kal .."

merhaba galiba serpil hanımda gelecekmiş bir kaç kişi daha artarsak önümüzde arkamızda eskort gitmesi gerekecek. gürcan abi hava rapor tahmını göndermiş son yılların en sıcak havası olması beklenıyormuş mayolarımızı da alalım demiş soğukların ardından salı carşambadan sonra ısınacakmış umarım öyle olurkonak vapur iskelesinde saat 9 da buluşmak dileğiyle

@kayhan1907

İzmir'den de gelebilecek 2 3 kişi var.Kesin değil ama.Babamlar geçen sene kasımda Ildır'da denize girdiler.Biz niye girmeyelim:D

Buluşma saati 08.30 değil miydi?:)

kayhan abi ... 5 inde 21:30 da istanbuldan kalkan araçta 28 nolu kolutğu aldım ... ben haberin olsun .... 27 de boş onu da sen al
ayrıca dönüş içinde 9 unda akşam 21 de istanbul izmir aracında aldım.aynı güzergahtan dönüyor o da uygun ...araçta bi hayli ayarlanan yer var.. orda da koltugum 12 ... ikisini de aldım abicim ...

tamam ama istanbuldayım hemen yucelı bulentı arayıp yer ayırtıyorum aynı araca harıka bır gezı olcak galiba

inşallah abi bu aralar istanbul soğuk ben epey bi üşüyorum inşallah orada bu gibi sıkıntı çekmeyiz...

Nazar değmesin ama hava çok güzel burda.Biraz önce Güzelbahçe mtb parkurundan geldim.İnanılmaz güzeldi:) Tur için sabırsızlanıyorum iyice:)

inşallah abi bu aralar istanbul soğuk ben epey bi üşüyorum inşallah orada bu gibi sıkıntı çekmeyiz...
aman dikkat et Ramazan abi hasta olma :)...
dikkatsiz davranınca şifayı kaptım, nezleden iki gündür yatıyorum...
havayı hafife almamak gerekiyormuş öğrendim.. :D

ümit geçmiiş olsun
cumartesi ve pazari ofiste calisarak geçirmekteyim. umarim onumuzdeki haftaya işleri toparlayacagim. gezi için sabirsizlaniyorum arkadaslar.

• Beğen
Bugün güzel bir antreman oldu bizim için.Karagöle tırmandık.Serpil abla ile Gürcan abiyle tanıştık.Gürcan abi geçen Klaros turundaki gibi açtı yine müziği,biz de arkasından dinleye dinleye gittik:DKaraburun turunda da müzikli bir gezi bekliyor bizi:D

• Beğen
Geri