Scudo Sports

Şubatta 3-4 gunluk tur düşünen var mı?

belirlenmesi gerekenler:
rota:
başlangıç tarihi:
başlangıç yeri:

merakla beklyorum,

bunları planlamak kolay iş değil gerçekten.az çok zorluklarını tahmin edebiliyorum.yardım edebileceğim bir şey varsa buradayım.
bozyilan@gmail.com ise hem msn hem mail adresim.
hepinize iyi günler... :)

Scudo
6 7 8 9 subat benim icin en uygun tarih gorunuyor. sizin icinde uygunsa bu gunler cuma ctesi pazar ve pazartesine denk geliyor.
rota ile ilgili olarak aklima gelen izmir ayvalik arasi cok keyifli bir yol degildi. umarim cesme yarim adasi rotamiz olacaktir. ben grup kararina uyacagim. o yuzden farkli rota onerilerinede acigim.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
bana da uyar eğer tüm arkadaşlara beğenirse konak iskede başlarız güzelbahçe urla yoluyla mordağan konaklama çadır Ramazanın isteği öyleydi bencede çok uygun hava kötülerse alternatif düşünürüz. ertesi gün alaçatı tarafından geri seferihisar yoly konakla geldiğin yerde kıyı yolundan kuşadası didim gideriz nereye varırsak. İzmirli arkadaşlar o tarafları daha iyi bbilirler yardımcı olurlarsa sevinirim. Mehmet abiye Ali abiye ben ulaşırım belki bergamadan İbrahim abide gelir bilemiyorum Hepsi GPA 1-2 den tanırsın

@kayhan1907

Çok iyi olur.Umarım hava güzel olur da hevesimiz kursağımızda kalmaz:eek:

tamam o zaman bir ramazan kaldı onaylamayan kesin gib i değerlendirelim o uygunum demişti. rotada ufak tefek değişiklikler yapılabilir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim

kayhan abicim ... 6-7-8-9 şubatta sizlerleyim inşallah .... kondüsyon yapalım biraz o zaman :) yarın başlıyorum :)

@kayhan1907

İzmir-Selçuk-Kuşadası-Didim-Bodrum falan olabilir mesela ne dersiniz?

@precipice

Evet biz de final tatiline girdik.Ben de bu arada sabahları antreman yapmayı düşünüorum.İzmirdeki bisikletçilere duyrulur.Manastır,Güzelbahçe ...vs bizi bekler:Skull-175

Ben şahsen tanımıyorum kimseyi:D Umarım Şubat'ta tanışacağız:)

hacı hacıyı şamda bulurmuş evet ramazan ve yüceli tanıyorum tur yapanlar bir yerlerde karşılaşırlar . bende 15 gündür ilk kez yağmur durunca çıktım bir 15 km yaptım acayip hamlamışım o sonbahardaki halimden eser kalmamış çok antraman yapmayın yetişemem size belki 1-2 arkadaş daha katılır tam bilemiyorum çadırlarımı hazırladım bile

@kayhan1907

Pansiyonlarda falan konaklamayacakmıydık:) Bende çadır yok da:eek: Çadırlarımı derken kaç tane çadırdan bahsediyorsunuz?:)

kayhan abi çadırın kaç kişilik :)?

şaka bir yana, ilk defa bir tura çılacağım için, çadır başta olmak üzere halletmem gereken birçok şey var :(
keşke tüm bu ekipmanlar, hazır bir şekilde kiralanabilse...

kayhan abi az biraz kondisyon olsunda koklaya koklaya gidelim.. keyfini alalım...
bu arada sen artık küheylanıda attın bi senedir..hafif hafif uçup gidiyorsun...bu da gözümden kaçmadı değil...
bu arada ayağımda iyileşti..gpa yı yarıda bırakıp dönmek kötü olmuştu... bu turda çıkartırız acısını artık..

merhaba arkadaşlar
çadır ayarlamakla iş bitmiyor ki mat kışlık tulum gibi malzemede gerekli bence hiç almaya niyetlenmeyin bunların kaliteli olanları oldukça pahalı. onun yerine pansiyon konaklaması size daha makül olur. üstelik tur bagajınız ve çantanız yoksa kışlık malzeme havaleli olur bir yere sığdırmak zordur size konaklayacağımız yerde uygun pansiyon buluruz. Malzemeleri yavaş yavaş almak lazım birden hepsini edinmek yüzlerce tl yi bulur. şubat 3-4 gibi bu başlıkta buluşup son kararımızı verelim hava raporları belli olur. şimdiden içim içime sığmıyor görüşmek dileğiyle

Tur için gerekli malzemeleri alabilmek için sene başından beri 500 tl civarı biriktirdim. Sorun bir noktada para değil aslında, asıl sorun ne alacağını bilememek, :(
geçen gün sirkeciye bisikletçilerin bulunduğu yerlere gittim.
normalde birşey alırken kolay karar veremem, bu sefer ise o kadar farklı fiyatlardan onlarca ürün görünce resmen kilitlendim. 30, 120,160,240 tl ye değişen fiyatlarda tur çantaları var. arka demir bağaj ise yine 30 tl den başlayıp 120 tl ye kadar gidiyor.
o kadar karışık bir durum ki, ilk defa tura çıkacağım için en verimli ekipmanların hangileri olacağını bilemiyorum.
keşke para sınırsız olsa da tüm ürünleri deneyip, bana uygunlarını bulabilsem. ama böyle öğle yemeklerinden arttırarak biriktirince harcamaya da korkuyor insan :D.

en mantıklısı , bir iki küçük turda tecrübe kazanmak için en azıyla idare etmek gibi duruyor. yoksa bu gidişle hiçbir zaman tura çıkamayacağım :)

şubat 3-4 gibi bu başlıkta buluşup son kararımızı verelim hava raporları belli olur.
ocağın sonlarına doğru buluşsak daha iyi olmaz mı? tura şubat 1 de başlar 4-5 keyifle tamamlarız. (?)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
merhaba
malzeme konusunda yardımcı olabilirim. 8-10 uzun turum var camp malzemesi dersen öğrencilik yıllarımda geçimimi bu yolla sağlardım şimdide sağlık bakanlığının özel timlerinin balıkesir sorumlusuyum ne almak istiyorsan sorabilirsin elimden geldiğimce yardımcı olurum tarihi değiştirmezsek sevinirim önümüzdeki ayı ben bu tarihlere göre planladım

Bence de tarih değişmesin.Hava durumuna göre bir iki gün öne çekme veya ileri öteleme olabilir belki ne dersiniz?;) Malzeme konusunda benimde sıkıntılarım var;fakat olabildiğince asgari düzeyde tutacağım malzemeyi.Nasıl olsa 3 4 günlük bir tur olacak.Eğer bir sorun çıkarsa da atlar otobüse dönerim nolcak:)

Geri