Scudo Sports

Şubat Ayı Erzurum Akdağ Köyü Bir Gece Çadırlı Kış Kampı

Scudo
Yanına üç beş biber, domates, soğan da atsanız mükemmel olmaz mıydı? Közün içine de ufak haşlamalık patateslerden 2-3 tane. Acıktırdı :D

• Beğen
Tepkiler: celilyafes
@atasoy
Türkiye'nin neresine gidersem gideyim BİM'de kendimi tanıdık birinin yanında hissediyorum. Piskolojik :)

@Birhan K.
Sonradan öğrendim. Dana etine iç yağ eklemek gerekliymiş yumuşak ve lezzetli olsun diye. Kuzu etine de kuyruk yağı. Mangal yavandı içinde soğan olmadığı ve (yağsız etti) kuru olduğu için. Biber ve patates olsaydı güzel olurdu evet :)

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@ayhanakbuga
Açtığınız başlıkla bile ''marka sadakati'' konusunu biraz abarttığınızı düşünüyorum.

101 i de esgeçmeyin ... ;)

@hamlet2006
Haklısınız... Poşetleri videoda, aslında her yerde. Çevreye en çok zarar verenlerinden. BİM'in bu konuya duyarlı yaklaşması gerekli. Bez çanta veya orjinal bir fikirle alışkanlıklarımı değiştirmeli.

@historiyst
Aslında benim sıralamam şöyle: BİM>A101>ŞOK...

A101 in kokoreçini deneyin derim

@sabit
Demin BİM'in "Pişirilmiş İşkembesi"ni aldım. Hanım, et sevmiyor, kokusunu da. Apartman günleri var yarın, denemeyi düşünüyorum fırsattan istifade. Kokoreç dikkatimi çekmemişti teşekkür ederim.

Sampiyon kokoreç şimdiden afiyet şifa olsun

• Beğen
Tepkiler: ayhanakbuga
A101 bimi geçti

• Beğen
Tepkiler: ayhanakbuga
@ayhanakbuga Hocam kusura bakma da hiç işini bilmiyormuşsun.Erzurum gibi büyük başhayvancılığın en iyi olduğu yerlerden birinde BİM'in ''ithal eti'' ni yemişsin:)

@hamlet2006
Evet. Kuzu eti güzel ama hakkını yememek lazım :)

Devamını bekliyorum [emoji846]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cok guzel olmus, elinize emeğinize sağlık.. bir nebzede olsa doğup büyüdüğüm memleketimle hasret giderdim..

Geri