Scudo Sports

suan sizi anlatan cümle ?

Scudo
birgün kamyon alırsam, şu başlıktaki apaçi cümleleri kesinlikle yazdıracağım arkasına.

şu an beni anlatan cümleye gelecek olursak;

"20 milyonu küçücük evde nasıl kaybettin iki dakikada, allah odunla vursun sana!"

Bir gün bütün Antalya daki biiskletseverler birilikteligin verdigi hazla yol alıcaklar ama bir gün ! !!
Antalya daki bisikletçi dostlarıma selamlar
Dost=KaragünDostu 'dur
Arkadaş=İyigünDostu 'dur !

• Beğen
Tepkiler: meraklı_asık
@BlackDahliaMurder

hangi cümlelerden bahsettiğini öğrenebilirmiyim ?

20 milyonuna gelince komik ! ! !

@meraklı_asık

"suan sizi anlatan cümle" baslığı altında yazılan cümleler heralde anladığım kadarıyla.

:60: :60: Bakarmısınız buraya,bu tavuğun velisi kimse çıksın ortaya lütfen...(recebin tavuğu bölüm 2:D:60::boese153::04:

@mzkaraaslan

bende onu anlamıştım ama anlamak işime geldi o an

bu konuyu acan kişi olarak altına içinden o an neler geldiğini yazan kişilerle alay eder gibi apaci cümleleri tarzı konusamaz ben bi konu acmışım onlarda cvp vermiş zahmet etmiş

Hayat bir bisiklete binmek pedalı çevirmeyi bırakmadığınız sürece düşmezsiniz.

Her saniye değerlidir.

100kişiden 99'u Kötülük ağacının dallarını keserken içlerinden sadece 1'isi baltayı gövdesine vurur.

Çok gibiyim ? Hiç gibiyim ? Var gibiyim ? Yok gibiyim ? Ruhen hep *******gibiyim !!!

Yarın Cumartesi. Bisikletle turlamayı düşünürken mesai olduğu haberini aldım. Olsun ya Pazar günü gezerim derken müdürüm Pazar günüde mesai olduğunu söylüyor. Piyango bana vurdu.

Geri