B blood_rhyme Üye Kayıt 21 Şubat 2006 Mesaj 15 Tepki 11 Şehir pendik*peace* 22 Şubat 2006 #1 arkadaşlar yazı çok özledim böle soğukda zor oluyo bisiklet işi şortumu giyip gezmeyi özledim valla artık resimlere bakıp biraz haster gideririz fotoğraflar yeniden boyutlandırılarak foruma yüklenmiştir. ##twist_of_faith##
arkadaşlar yazı çok özledim böle soğukda zor oluyo bisiklet işi şortumu giyip gezmeyi özledim valla artık resimlere bakıp biraz haster gideririz fotoğraflar yeniden boyutlandırılarak foruma yüklenmiştir. ##twist_of_faith##
M Murat CER Forum Bağımlısı Kayıt 11 Ekim 2004 Mesaj 2.047 Tepki 1.100 22 Şubat 2006 #2 teşekkürler, renkli yaz günleri görüntüleri için..kış faaliyetlerinin de -özellikle karda- keyfi ayrıdır bu arada fotoğrafları yeniden boyutlandırıp yükledim.ilk fotoğrafın alt bölümü nerelerde kaldı bilmiyorum.onun için üzgünüm..
teşekkürler, renkli yaz günleri görüntüleri için..kış faaliyetlerinin de -özellikle karda- keyfi ayrıdır bu arada fotoğrafları yeniden boyutlandırıp yükledim.ilk fotoğrafın alt bölümü nerelerde kaldı bilmiyorum.onun için üzgünüm..
B blood_rhyme Üye Kayıt 21 Şubat 2006 Mesaj 15 Tepki 11 Şehir pendik*peace* 22 Şubat 2006 #3 yardım için saol boyutlandırmayı ben yapamadım resimde önemli diil
S Said Ergöktaş Forum Demirbaşı Kayıt 15 Temmuz 2005 Mesaj 444 Tepki 192 Şehir KAYSERİ - Hill Climb - XC 22 Şubat 2006 #4 ah bi yaz gelse ben kayseri halkına ne olduğunu gösterecem bu bisikletin zaten..o zaman sevmesinlerde göreyim..
ah bi yaz gelse ben kayseri halkına ne olduğunu gösterecem bu bisikletin zaten..o zaman sevmesinlerde göreyim..
Ç çağatay_çankaya Forum Bağımlısı Kayıt 18 Eylül 2004 Mesaj 2.789 Tepki 768 Yaş 37 Şehir İstanbul / Eyüp Bisiklet Sedona 23 Şubat 2006 #5 valla haklısın yaz gelsede öğle sıcağında kavrula kavrula bisiklete binsek