Scudo Sports

Şu tepenin ardı Dupnisa turu

Harika bir gezi olmuş, fotoğraf çeken ellerinize ve pedal çeviren ayaklarınıza sağlık.

Scudo
Suyun kurumuş olması dışında muazzam bir rotaymış..
Geçen gezinizden akan suları görünce içim burkulmadı değil..

Hele iştahla, afiyetle yumululan o kırmızı domatesleri yanında peynirle hayal etmek.. bir hayli ağzımı sulandırdı..

En az geziniz ve ekip ruhunuz kadar...

Teşekkürler..

çok güzel yerler buralar arkadaşlar!

bende hafif bir kıskançlık başladı.

pedalınıza sağlık çok güzel foto ve anlatım için teşekür.

Valla o tarafta kastro ya gelmek niyetimiz var İstanbul dan ama gidip dönebilirmiyiz yoksa oralarda kamp mı kurmak gerekir bilemiyorum. Güzel bi gezi olmuş.Yemekleri koymadığınız iyi olmuş zaten manzaraya tura yalanıp yutkunmaktan bi hal olduk bi de yemekler olsaydı bayılırdık burda.:D İnşallah biz de gezer koyarız fotoları.

trakyanın meşelikleri;
üstad döktürmüşünüz, tebrik ediyorum. ilk boş günümde trene atlayıp geliyorum.

çok güzel gezi olmuş fotolarda başka güzel ellerinize ayaklarınıza sağlık...
yalnız kasksız arkadaşlar var aranızda bir an önce edinmeniz dileği ile...
selamlar...

Zevkle izledim sevgili Gökhan,

Ellerinize ayklarınıza saglık.Başka arkadaşlarada bu guzel kareleri hatırlatmak isterim.

Merhaba Kirklarelİ:) ArkadaŞlar Sİze İkİ Kere TeŞekkÜr Etmek İstİyorum.bİrİncİsİ Tur İÇİn İkİncİsİ Dupnİsa Gezİnİz İÇİn,ben Kirklarelİlİyİm Ama Bİr TÜrlÜ İŞ GÜÇ Derken Gİdemedİm Oraya.sayenİzde GezmİŞ Kadar Oldum.teŞekkÜrler.

Öncelikle Geç olsa da "Emeğinize" sağlık..Çok güzel resimler ve bir o kadar da güzel olan anlatım,Gezinize renk katmış..Beni en çok dikkatimi çeken ve etgileyen konu ,suların çekilmesi ve yada azalması..İnanılmaz üzülüyorum.Dün'ya gittikce çöl oluyor..
(link)
(link)
(link)
gezi içinde anlatım içinde çok tşk ler..k.i.b slm lar..

• Beğen
Tepkiler: gatila
Geri