Scudo Sports

Şu Kelimeleri Nasıl Çevirebilirim [İngilizce]

Murat Saygin

Daimi Üye
Tepki
38
Bisiklet
Bianchi
Burada pahalı (Türkiye) ve Eskişehir'de satan pek yer yok ondan yurt dışından almaya karar verdim.
Bu kelimeleri nasıl çevirebilirim. Kelime kelime çevirince bulmuyor siteler.

Uzun Kollu Bisikletçi Forması --- long sleeve cycling jersey

Kısa Kollu Bisiklet Forması --- short sleeve cycling jersey

Uzun Kollu Bisikletçi İçliği (Normal içlikte olur)

Polar Boyunluk

Bisikletçi Rüzgarlığı

Bisikletçi Montu

Bisiklet Yağmurluğu (Normal yağmurlukta olur)

Fosforlu Bisikletçi Yeleği

aliexpress ebay buyincoins dealextreme filan link atarsanızda iyi olur

ayrıca ucuz olarak önerebilir misiniz

Scudo
tek tek çeviremem belki ama şu link size fikir verebilir. (soldaki categories kısmı)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bilal Demir
Google translate kullan

Fosforlu Bisikletçi Yeleği Koçtaş ta var 7 lira niye yurt dışından alıyorsun bence gerek yok.

Bence bunların hepsi türkiyeden temin edilir ucuza satan bir sürü yer var hiç yurt dışı ile uğraşma

@sezer16

yağmurluğu burdan aldım bisikletçi yeleğinede bakıyım forma içlik boyunluk kaldı o zaman

Dün tchibo'dan polar boyunluk aldım, 17 TL'ye Buff tipi, bir tane de 20TL'ye kapüşonlu vardı ama bu daha güzeldi, aşağıdaki linkte

(link)

İçlik Askeriyenin verdiği yün içlikleri ya da benzerini, %100 yün olacak ama, (Esnaf Sarayındaki asker malzemeleri satan yerlerde var) alırsanız en ucuza en uygun çözüm olur, yok dersen yine tchibo'da şu an içlik de satılıyor, veya decathlon'daki flowfitleri öneririm, ben kullanıyorum gayet fiyat/performans ürünü, aşağıdaki linkte görebilirsiniz alt üst siyah takımını 60TL'ye almıştım. Bir de blackspade diye bir marka var ona da iyi diyorlardı ama ben decathlon'dan almış bulundum.

(link)

@Murat Saygin

Base Layer-İçlik
Reflective Vest-Reflektörlü Yelek
Rain Coat-Yağmurluk
Mont-Cycling Jacket
Water Resistant-Yağmur Geçirmez (Yanına ceket vs. yazma, bazı satıcılar jacket, bazıları coat yazıyor. kategori seçiminden bisiklet kıyafetlerini seçip ardından arama kısmına bu kelimeleri yaz.)
Windstopper-Rüzgar Geçirmez(Ceket için yanına Jacket, yelek içik Vest, Eldiven İçin Gloves, Şapka için Hat/Cap, )

yav burada bende hata yapıyorum bazen dilim sürçüyor bike yazıyoruz,
haklı olarak insanlar kızıyor bana, ama haklılar tabi, bunların türkçe karşılığını bilen bi allahın kulu yokmu ,açıkça ben bilmiyorum cyclo ne demek bilen varmı ,bunun tam öz türkçe karşılığını ve hatta tolerans 'ın,
kompenant demeyeceğiz tabi bisiklet parçaları uygun sanki,
bu türkçeye o kadar yabancı kelime musallat olduki bende şikayetçiyim ama kendimide acımasızca eleştiriyorum,
bende hatalıyım, ama alışmışız bi kere dilimiz sürçüyor işte,
bu kötü alışkanılktan bi an önce kurtulmalıyım .

Geri