Scudo Sports

Şu kadro hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Baran

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Salcano
Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Öncelikle fikrim salcano xrs030 ve sedona 601di. Ama ikisinden de vazgeçip kendi yol-yarış bisikletimi toplamak istiyorum. Şu bisikletin kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
http://bdc-forum.it/picture.php?albumid=1688&pictureid=11867
Kadro Yapısı :Karbon
Kullanım Alanı :Yol Yarış
Kadro Ölçüsü:58
Kadro Ağırlığı :1480 gr
Maşa Ağırlığı :660 gr
Toplam Ağırlık:2140 gr

Scudo
Nacizane fikrimi sorarsanız. Kadro güzel ama toplama her zaman için hazır almaktan pahalıya gelir ve ciddi teknik bilgi gerektirir. Eğer illaki toplamak istiyorsanız öncelikle kullanacağınız parçaların listesini yapıp fiyatlarını ve işçiliği de hesaplarsanız önünüzü daha iyi görmüş olursunuz.

haklısınız toplamak çok pahalıya maal oluyo, ayrıca ettiğiniz masrafla atıyorum 105 set topladıysanız aynı parayla ultegra setli hazır bisiklet alabiliyorsunuz.

@emre daran

doğru söylemisiniz emre bey sadece hatayı düzelmek adına 105 ultegradan daha üstdür anlatmak istediğinizi ben çok iyi anladım zaten sizde atıyorum diye örneklemişsiniz amaç kesinlikle hata bulmak değildir iyi forumlar :)

Cevaplar için teşekkürler. Salcanonun donanımları çok iyi. Para biriktirdikten sonra parça parça alıp toplamayı düşündüm dün ama böyle daha pahalı olacağı kesin. Sanırım sedona 601 (2013) modelini alacam. Donanımları o kadar iyi olmasa da görüntüsüne aşık oldum diyebiliriz :)

Geri