Scudo Sports

'' su düşeni özleyenler......''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
evet tarih yok.......tarih belirleriz yeterki hava iyi olsun ......
tarihler......,,,,
10 nisan........
17 nisan ......
24 nisan .......
evet bu üç tarihten biri olabilir katılımda bulunacak arkadaşlar seçimlerini yaparlar yalnız hepsi pazara gelmekte...pazar çalışanlar varsa bilemem...
şimdi gelelim güzergaha......
bu güzergah az maddiyata mal olmaktadır......
bostancıdan hareket edecek ekip 44 km basarak eskihisara ulaşır ve feribot ile topçulara geçilir ...avrupa yakadan gelecek arkadaşlar ile feribot iskelede yada gebze tren istasyonunda buluşuruz.....
saat 07.00 de bostancı ekibi saat 09.00 da gebze tren istasyonunda olacak şekilde kendini ayarlar....
ve pendikten vede kartaldan bize katılacak arkadaşları sahilde bisiklet yolundan alırız....
ve hep birlikte gebze tren istasyonuna topuklarız....
feribot 3 ytl dir bisiklete para yoktur...
topçulardan yalova merkez 12 km dir .....
ve su düşen ile yalova arası 28 km dir
su düşene varmamız 84 km sonra olur .....
dönüş.......
40 km daha eklenir......toplam 124 km ......
eskihisar gebze tren istasyonu arası 4 km dir genel toplam 128 km dir bi ıronman lik tur bile değildir .....yani çerez turudur bu...

:) :) :) :) :) :)

evet isteyen dönüşte 28 km basarak yalovaya gelir yalovadan pendik vede yenikapıya geçer tabi saatleri alırız yalovaya vardığımızda .....
ben direk topçulara basarak gebzeye ulaşacağım
şimdi topu topu hepsi yol para dahil 9 ytl dir ama yalovadan lüks feribota bineceklere biraz pahalı olur ,bisiklete 4 ytl alınmaktadır
tam bilet 7 ytl belkide değişmiş olabilir çünki bu hattı epey zamandır kullanmadım sorun avrupa yakasından gelen arkadaşlara bu tur tuzluya mal olmaktadır ...yenikapıdan yalovaya tam bilet almış başını gitmiş lüks feribotta ve bisiklete 4 ytl de cabası ....
evet burda durum şudur kendimizi kasacağız ve kaptırmayacağız paraları lüks feribota...

:D :D :) :) :) :) :)

Scudo
abi selam,

dün iş için günü birlik bursa'ya gidip döndüm. eskihisar - topçular yolu ile. o baharın yeşilini gördükten sonra şu sudüşen denilen yeri daha bir merak ediyom şimdi.

nisan evet güzel bir ay. çağır gelelim abi. listeye girmekten heyecan ve onur duyacam. yalnız 24 ünde sınavım var. yine de bakarız.

murat semiz

@mtsemiz

evet iki kişi varız şimdilik.....tarihler çok ,10 nisan ,17 nisan ,24 nisan
24 ü es geçeriz 10 nisana bakarız.....
avrupa yakadan pek gelen olmaz diye düşünüyorum ama genede belli olmaz avrupa yakadan gelecekler ile gebze tren istasyonunda buluşma olacak...
evet 10 nisan diyelim.......bakalım talep olacakmı iki kişi kalırsak iptal olur ......

Geri