Scudo Sports

Su Düşen Şelalesi...

Scudo
gezi çok güzel olmuş ama fotoğraflar daha bir güzel çeken arkadaş işini biliyor 9. foto özellikle hemen arkadaki martı biraz daha blur çıksa çok daha başarılı olucakmış ayaklarınıza sağlık arkadaşlar .....

Çok hoş bir gezi olmuş, hava şartları uygun olmasada ayrı bir hava katmış :)

Şelaleye yazın gitmek daha kolay ama sizinkide iyi cesaret o yağmurda ve sisler içinde kaybolmadan yolunuzu bulmuşsunuz. Tebrik ederim sizi

Harika bir gezi olmuş tebrikler. Bu arada o sudüşene ayrılan yol pek tatlı bir yokuş değilidir yanıltmayalım :) :) :)

Bravo "hava yağmurlu bugün bisiklete binilmez" düşünceleri kırarak işin keyfi böylede çıkar dedirtmeyi başarmışsınız tebrikler nice turlara ..

kadir hoca bizi sudüşene götürsene:)) bu bayramda giden yokmu.gitsek şu güzelliklere doğru:)

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
yine şahane bi tur.. tebrik ederim.. yağmur, dere, tepe demeden o yolları gidiyor ve bu güzellikleri yaşıyor, fotoğraf ve anltımlarla bize de yaşatıyor olmanız çok güzel.. :) ben de gelmek istiyorum amaaa!!!! :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Başak Uluyılmaz

Çok teşekkürler Başak hanım :) foruma yüklediğim tüm turları görmenize az kaldı :) kışın yağmurda çamurda bisiklet kullanmak ayrı bir zevk kesinlikle tavsiye ediyorum. turlarımız katılmanız konusu, biraz performans gerektiren turlar uzun süreli yüksek hızda pedal çevirebiliyorsanız sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.. sağlıcakla kalın

@TugayAydın

Çok teşekkürler :) tavuklar o yorgunluk ve soğukta ilaç gibi gelmişti :D

(link)

evet kadir,,,memo ,,,korsan hasan hep eski adaşlar,,,ben su düşenden emekli oldum ve eriklidende artık tam ring olaylara yöneldim ,gittiğim yol farklı olacak dönüş farklı olacak su düşende bu olamıyor aynı yolu gerisin geri alıyorsun eriklide öyle ,,evet 20 mayısta sıkı bir kartepe otel devreye girdi bostancıdan 113 km basarak 18 km rampa tırmanıp kartepe otele ulaşarak dönüşü suadiye tarafına yaparak 21 km indikten sonra rahmiye gölcükten topçulara ulaşmaca açıkçası adam arıyorum bu etaba 5 kişi var benle beraber tabi sürat olacak az mola olacak bunun için ekip her ay 160 km lik etaplarda bi araya geldi ekipte sağlam hızlı adamlar var yeni dostlar çok iyi çalıştılar,,ocak şubat malum soğuk olacak ama biz çalışacağız etap bıçkıdere,,,memo bilir orayı hasanda ,,,,

Geri