Scudo Sports

Şu bisiklete bir bakın lütfen

bulentdasci

Aktif Üye
Tepki
86
İsim
BÜLENT DAŞCI
Bisiklet
Salcano
Resimlerdeki bisiklet yurt dışında ve getirme masrafı dahil 1100 euro. Ne dersiniz? Getirmekte, o kadar parada ciddi sorun ama değer mi bilemedim. Bisiklet 2014 yılında toplanmış ve nadiren kullanılıyormuş. sıfır gibi yani. Toplam ağırlık 10 kilo. resim 2.JPG resim 3.JPG resim 4.JPG resim 5.JPG resim 6.JPG resim 7.JPG resim 1.JPG
özellikler:
Capic Elation tripple butted aluminium kadro (Cube fabriek)
- Magura Durin 100 mm maşa,
- full Shimano XTR grup,
- Shimano XTR jant seti,
- Swalbe Nobby Nic lastikler,
- Easton EA70 gidon,
- Easton EA90 gidon boğazı,
- Selle San Marco teamline
- Ritchey sele boğazı

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Scudo
Bi hırsa kapıldım ki sormayın. İki taneyi zar zor yalvar yakar getirdim. Şimdi de bu önüme çıktı. Normal de 1500 euro istiyordu 1000 euro teklif ettim kabul etti. Ne yapsam bilemedim. İlk getirdiğimi sattım, son getirdiğim trek 8900 zr var oda çok temiz çıktı, prıl prıl ama sonuçta 2007 model.

@Atilla Gobel Yok sporcu değilim ama çok cazipse belki getirebilirim diye düşünmüştüm.

Bence çok cazip değil gibi tl ile üç bin üstü bir ücret yapıyor. Daha iyi anlayanlar var forumda. Murat çömez beye sorsanız o anlar bence...

@massaget evet şuan ki kura göre 3750 tl yapıyor. Ama sadece jant setinin sıfırı 2300 tl gibi bir rakam. Tabi xtr setin tam modelini bilmiyorum. Şuan toplamaya kalksanız 5000 euroya toplarsınız yazmış satıcısı.

@chnkrmz benimde alakam yeni yeni başladı aslında:hhhhhh:

Abi gümrükte takılmıyor mu o ürün faturasız vs. olmadan.
Bir de adama parayı yolladın ürünü yollamazsa ne oluyor?
Kafamda deli sorular.

@master06 Yok hocam benim arkadaşlarım var. Onlara gönderiyorum parayı, hatta göndermiyorum borç istiyorum:harika:. Onlarda benim yerime gidip, bakıp, beğenip alıyorlar. Sonra uçakla bu tarafa gelen birisi ile 30 euroya getiriyorlar. Tabi zor bir işlem pek fazla yüzüm de kalmadı aslında ama bisiklete geç başladım, en iyisine biniyim diye düşünüyorum.

1500'den 1000 euro'ya aniden düşürebilmesi ayrı bisikletleri alıp alıp binmemek ayrı düşündürücü.

• Beğen
Tepkiler: bulentdasci
Bülent bey, öncelikle capic markasi eskiden curtis diye kaliteli bir marka vardi ve simdi o marka capic oldu. Cube ile ayni üretimi yapiyorlar ve iki firmada biribirine cok yakin zaten.
Bu marka bu parayi edermi derseniz evet üzerindeki donanimla dahada fazlasini eder. Yani her nekadar capic pek fazla taninmamis bir markada olsa 1000€ya kesinlikle donanimiyla beraber alinacak bir bisiklet.
Eger bütceniz yeterliyse ve gercekten almak istiyorsanaiz kacirmayin derim.

Bana satilan sitedeki linkini atarsaniz size yardimci olmaya calisirim. (tabiki site alman sitesi ise :))

Gümrük isini bilmem ve anlamam ama aldiktan sonra türkiyeye gelecek birisi varsa beraberinde getirsin yada aldiginiz kisi size direk gönderecekse icine hicbir fatura koymadan paketin üzerine kullanilmis bisiklet, hediye olarak arkadasima gönderiyorum diye yazsin (Bunu türkce yazarsa daha iyi olur). Böylelikle gümrük isi falan olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Murat Cömez
Murat hocam teşekkür ederim. Bu bisiklet Hollanda da. Aslında geçtiğimiz ay bi tane trek 8900 ZR (2007 model xtr donanımlı neredeyse çiziksiz) getirdim 380 euroya. Ona en az 2-3 sene binmek ve sonrasında bu tip bir bisiklet getirmek niyetim. Bütçem de çok müsait değil alırsam Treği satıp bunu alacağım. Ama karar veremiyorum. Sizce benim trek kaç tl eder, getireceğim bu bisiklet kaç tl eder Türkiyede. Bana bu şekilde yaklaşık bir fikir verebilirseniz değer mi değmez mi ona göre karar vereyim.

@bulentdasci
Simdi ben türkiyedeki ederini bilemem ama treki normal bi fiytina almissiniz, capic ise 1000€ya donanimindan dolayi ucuz ve yeni model (Capic kadrosunu ayri satmaya kalsaniz 50€ ederi var). Ama capic kadrosu bir trek gibi olamaz tabiki. Mesela capicin üzerindeki donanim trekde olsa daha iyi ve daha kolay satilir.
Beni tavsiyem, eger bütceniz el vermiyorsa capici almaz ve treki kullanmaya devam ederdim.
Yine söylüyorum, capicin kadro ve marka olarak bir ederi yok üzerindeki donanimin ederi var. O donanimla capicin degri artmiyor sadece komple bisklet oldugu icin degeri artiyor.
Size söyle bir misal vereyim, ben 1000€ya o bisikleti almis olsam ki bisiklete ihtiyacim olsa donanimi icin kesin alirdim ve yanisira birde 200-300€ya taninmis degerli bir kadro alirim ve böylece 1300€ civari tutara 2000€-2500€luk bir bisiklet düzmüs oludum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Murat Cömez
Kadronun o kadar ucuz olması beni şaşırttı, bende değerli bişey sanıyordum. Öyle bir sete pahalı bir kadro almıştır diye düşünmüştüm. Dediğiniz gibi yapacağım. Zaten bütçe de, getirmeside sorunlu. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere

Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Getirmeye değmeyeceğine karar verdim ve en az 2-3 yıl daha bisikletime bineceğim. Sonrasında ölmessek kalmassak bakarız artık piayasaya

@bulentdasci
Rica ederim, bence bu durumda en dogru karari verdiniz.

• Beğen
kusura bakmayın ama birazda görsel olarak güzel olsa iyi olurdu,ne yalan söylim hiç tip yok bisikletde

• Beğen
@okkesmutlu
Kusur değil, benim hiç değil ayrıca almayı da düşünmüyorum artık ama yorumunuz için teşekkür ederim. Şu an baktım da biraz sade bisiklet ve donanımı göstermiyor.

Konuyu kapatıyorum. Teşekkür ederim yorumlarınıza

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Abi bu arada bir trek kullanıcısı olarak "ZR" kodu taşıyan Trek kadrolar "Alüminyum + Zirkonyum" karışımıdır.

Trek'in bunu lanse etme şekli ise "Alüminyumdan %15 Daha Hafif + Çelikten %15 Daha Sağlam."

Trek'e iyi bakarsanız uzun yıllar sizi üzmez.

• Beğen
@master06
Mesajını yeni gördüm, bende öyle yapacağım galiba, önümüzde ki yıl bendeki xtr m960 seti satıp yerine sıfır xt grup set alacağım (farkı yaklaşık 150 Euro) ondan sonrada devam ...

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Geri