Scudo Sports

Su arıtma cihazları

Evinizde su arıtma cihazı var mı?

• Evet

• Hayır

• Toplam katılım
    32
Merhaba,ilk mesajım bu konuya oldu.Ben Conax marka 8 aşamalı su artıma modelini kullanıyorum.Yanında tam takım yedek filtre seti ile birlikte Koçtaş internet sitesindeki gibi satın almıştım.6 yıldır kullanıyorum.İlk üç aşama filtre setini 6 ayda bir, geri kalan 5 farklı filitreyi ise 12-18 ayda bir, filtreleri satın alıp kendim değiştiriyorum.Tavsiye ederim.Haftada 4 damacana kaliteli marka su firmasına para yetiştirmek canıma tak ettirdiğinden bu yana 6 koca yıl geçmiş.Bu arada bu üründen evime ,işyerime ve 3 eve daha satın alıp kullanmaktayız.

(Üyeliğimin ilk mesajı olduğu için link koyamıyorum,Koçtaş internet sitesinden ürüne ulaşabilirsiniz. 28.04.2021 Tarihinde 899,90₺.)
Hoşgeldiniz hayırlı olsun üyeliğiniz bunu koçtaşta görmüştüm ama hiç kullanana denk gelmemiştim.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Scudo
Merhaba,

Uzun yıllar araçla eve yaklaşık 20km mesafedeki Göçbeyli köyüne gidip, orada bulunan bir su dolum tesisinde kendime ait olan damacanaları doldurup eve taşıdım. Yaptığım yol ve çektiğim eziyetin yanına onca suyu eve taşımanın getirdiği bel rahatsızlığı da eklenince artık yeter diyerek su arıtma cihazına geçmeye karar verdim.

Biraz araştırınca piyasada envai türlü cihaz olduğunu ama servis ağı konusunda İhlas firmasının bir adım önde olduğunu gördüm. Kullanıcılarından da olumlu referans alınca verdim siparişi. Yaklaşık 4 aydır su arıtma kullanıyorum, tek pişmanlığım daha önce geçmemiş olmak. İlk yatırım maliyeti biraz fazla gibi görünse de hem damacana su adı altında ne olduğu belirsiz su yerine kalitesini bildiğim bir su kullanma, hem de iki haftada bir su taşıma derdinden kurtulma avantajları var. Tavsiye edilir.
Merhaba hocam. Şu an ihlas firmasının en iyi -şu ekranlı olan model- arıtma cihazını kullanıyorum. Membran ve diğer filtrelere yüksek ücret ödemekten bıktım. Sanırım buranın su kalitesinin de bir etkisi var fakat filtreleri diğer markalardan farklı olduğu için internetten standart filtre satın alıp değiştiremiyorum. Evet ürün kaliteli ama filtreler sadece ihlasta bulunuyor. Alırken bunu göz ardı etmemek gerekir bence. Sanırım yeni bir arıtma cihazı arayışına gireceğim.

Screenshot_343.png

Mükemmel değil mi gerçekten de! Sağdaki dereden aldığı pis su, soldaki de süzülmüş tertemiz olmuş su! :ssrtcbya:

Şaka şaka, tam tersi :snzdglsn: Yarasın hacı

Diş çürüğüne sebebiyet veriyor diye okumuştum. Bence araştırın.

• Beğen
Tepkiler: erman35
Cihaza vereceğin para cihazın kullanım süresini uzatır. Verim almak farklı olay orada kullanacağın filtre de.

Karbon Filte de Matrix Karbon kullan arkana yaslan derim.

(link)

Yerli sitelerde de vardı şu an bulamadım. Ben İstanbul'da Karaköy'de Enes Su'dan alıyorum.

Sırf cihaza değil filtreye de dikkat diyorum.

Ters ozmoz almayın.

Geri