Scudo Sports

Şu anda ne dinliyorsunuz? vol.2

Scudo
epeydir Disturbed dinlemiyordum iyi geldi

Hoparlörleriniz sağlam değilse tıklamayın

MTV 80's hem dinliyor hem o yıllarda izleyemediğimiz kliplere bakıyorum bu aralar.
Ne varsa eskilerde var, şimdikiler ham osuruk.😄

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Müziği kökleri ve dalları ile birlikte okuyup anlayarak dinlemek, atık-ruhsuz-popülist şeylere yüz vermemek gerek...
Blues de canımı al ağabey! (link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
SEN ANLAT KEMENÇE Albümüm Yayında (Techno, Elektronik Müzik, Folktronica, Enstrümantal)

link paylaşamadığım için Spotify, apple müzik, YouTube müzikte albüm ismiyle yada imdat Beşikci olarak aratabilirsiniz. Bağımsız müzik yapıyorum desteklerseniz sevinirim. bu 5. Albümüm.

• Beğen
Tepkiler: Jawerbone
Yaptığın müziğe ilgi çekmek için bisiklet üzerine bir forumu tercih etmek... Bilemiyorum Altan.

1755892433143.png

Forumlar etkili platformlardır, benim de; lost dizisi oynarken lostforum.gen.tr forumum vardı, dizi çıkar çıkmaz, altyazı hazırlardık ve link verirdik, daha bir çok forum açmıştım. Ayrıca bu albümleri isim olarak aratanlar da bu forumlara denk geliyor, forumun tanıtımı için de avantajlı.

Yine de "bilemiyorum Altan" diyorsan, şikayet et butonuna tıklarsın yönetici tüm mesajlarımı siler.
Ayrıca diğerleri gibi "Hani hiç kimse dinlemezken milyon dinleniyormuş gibi yapanlar" onlar gibi bot basmayı da tercih etmiyorum (yoksa nasıl yapılacağını biliyorum) müzik benim hobim, insanlar dinlerse arzu ederse bakar.

Youtubeda 1980 öncesi çok fazla zikir kayıtları var. Alttaki zikir Cerrahilere ait.

Geri