Scudo Sports

Şu anda kullandığınız bisikletiniz. Sahip olduğunuz kaçıncı bisiklet?

1-pinokyo (8-9 yaşlarında)
2-baretta diye bi marka dağ bis.:D(10-12 yaşlarında)
3-bianci grizzly(20-28 yaşlarında)
4-apenin (28)
5-corratec x-vert expert(28)
6-bu son bisikletim olacak gelmek üzre.....

Scudo
ilk bisikletim 3 tekerlekli bir şeyde tam hatırlamıyorum:)
ikincisi bmxti sarı renklii Kıbrıs'tanTürkiye'ye gelirken orada bırakmıştım:(
üçüncüsü covanni idi ama modelini hatırlamıyorum.. 21 vitesli bir mtbydi 3 yıl önce kadrosunu ortadan kırdım:)
ve yazın da dördğncğ bsikletimi aldım.. Trek 4500..

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
ilk bir tane katlanabilir bir bisikletim var markasını hatırlamıyorum bisiklet kulanmasını onda öğrenmiştim düşerekte olsa :D sonra vitesliye geçtim power trek ondan bisan vardı onu da baya kulandım ondan sonra paristen gelen bir bisikletim oldu hediye :D BONTRAGER

ilk üç tekerli kırmızı bişey vardı

sonra 4 tekerli(arka 2si çıkabilen) bi tane oldu ama fazla binmedim

sonra beldesan rody aldık, 7 yaşındaydım ozamanlar.

12-13 yaşlarında bianchi aspid sf aldım. baya bi yol yapmıştım bunla. genelde arazi takılıyodum, iyi dayandı maşallah. kadrosu, fren kolları, gidonu, sele borusu ve jantları hala duruyo.

16-17 yaşlarında bianchi xc aspid sf aldım. hiç memnun kalmamıştım. değişmeyen parçalar kadrosu, sele borusu, ön vites, vites kolları ve gidonu oldu. ha bir de ayağı...

2006 sonlarında yeni bişey toplamaya karar verdim. şuanda sürüyorum ancak çekiş sistemi komple yenilenecek, parçaların alınmasını bekliyor.
küçüklüğümde hatırlamadığım bişey yoksa bu 6. olacak.

kullandığım 3. bisiklet ve markası bianchi.hiç memnun değilim tavsiye etmiyorum:Dbu yaz kurtulacağım abimin sözü var alacak bi tane:)

çocukluğumdan beri bisikletleri sayarsak
1-bıanchı 16 lık bisiklet(modelini hatırlamıyorum)
2-prestıge diye bir bisiklet
3-lion king diye bir bisiklet
4-cembıo -ilk 26 lık mtb
5-alüminyum (geroni) markasıydı sanırım
6-alüminyum no name
7-sedona sd 771
8-amoeba hussar dırt jump

İlginç konu :)

Çocukluktaki 3-tekerleri saymıyorum. Tarih sırasıyla;

1- Phoneix (Pinokyo türü katlanabilir)
2- Polo (Arka göbekten 3-vitesli meşhur bisiklet)
3- Colnago (Yol)
4- Hazard (Uzun Yol)
5- Hussar (MTB)
6- Colnago Master Piu (Yol)

bi tane 4 tekerlikli sonra 3 tekerlikli sonra bmx sonra dilaver marka bir bisiklet:D
sonra beldeyama nevada sonra bianchi generator 200
ve enson sedona sd771 toplamda 7
10-15 arası ençok bisiklet rekoru bende galiba

• Beğen
Tepkiler: t-genc
ilk 4 tekerlekli bisiklet
3 tekerlekli bisiklet
Bmx
Bianchi xtereme ama bu yaz yeni bir bisikle alıcam.

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
slm.

-benim ortaokul çağları bmx
-sonra beldesan
-sonra ismini bile bilmediğim, önü sepetli bayan bisikleti, alman markası idi ama hatırlamıyorum.çünkü babamın bir arkadaşı ordan getirmişti.
-şimdi trek 4300

Çocukluğumda ve gençlik yıllarımda hiç bisikletim olmadı.(zaten kullanmayıda bilmiyordum)İlk bisikletim şu anda kullandığım eşimin hediyesiTrek6700

13 yaşında iken arkadaşımın bisikletinde nasıl kullanılacağını öğrendim.14 yaşında istanbuldaki teyzem Salko marka 21 vites bisiklet alıp yolladı.Bu ilk bisikletimdi.O andan itibaren özgürlüğü tatmaya başladım.Daha sonra hep modifiye ederek bu güne geldim.ve artık o bir SİMPLON

benım ılk motoybişiklet dedığım bır bısıkletım wardı seklı motora benzıormus ama bısıkletmıs(pek hatırlamıorum resımlerden) sonra da baya bır bısıkletım oldu genelde bianchiydı en son bıanchı thomısus wardı calındı sımdı bısıklet topluyorum(scott) sanırım 8. cıvarlarında :)

bu gün 7.ci bisikletim oldu
bakalım ilerde daha neler olacak
herkeze iyi forumlar

pinokyo bmx beldeyeme peugeot masaque kron no namae acera aynı kadro full deore yenii kadrom geotech race psylo sh xt full wh 505 şu an cok memnunum bisikletimden caldırdığımıda sayarsak tam tamına 8 inci bisikletim oluyor şimdilik

1-salcano
2-peugeot(hani şu gazetenin verdiği bisiklet)
3-bianchi uno sf
4-drag ontario
içlerinde en çilekeş bisiklet bianchi olandı ... hala acırım o bisikletin son haline

1- 5 yaş öncesi 3 tekerlekli
2- Bisan Kaptan olacaktı, amcaoğlu kullanmadığı halde vermedi, çok üzülmüştüm.
3- 18 yaşlarımda Bianchi
4- şimdi, 35 yaşımda, Salcano Astro ve Ammaco Christina
Toplamda 3 bislet.
Selamlar sağlıcakla kalınız

Geri