çok geç gördüm alsancak sunduya yakın tavacı recep usta vardı on numara beş yıldızdır sunum ve hızmet olarak az tuzludur ama bır kereden bırsey olmaz aksam kalacaksanız orası olabılır tavsıye ederım ama rezervasyon yaptırmanız gerekebılır bısıkletlere gelınce hayırlı ugurlu olsun bol pedallamalar yanlız anlamadıgım neden ıkı tane aynı tıp bısıklet aldıgınız ?
@ebayusuff
hayırlı olsun
urban shaper 600 ü ne kadara aldınız
isterseniz özelden de msj atabilirsiniz
bizim burada (afyonda) liste fiyatı 888 euro üzerinden taksitle satıyorlar
peşin alımlarda %5 indrim yaparız diyorlar
eğer uygunsa bende haftasonu atlar giderim izmire bilet 30 lira falandı en son gittiğimde hemde güzel izmiri gezmiş olurum
Aldığım bisikletleri kast ediyorsanız paketlendiler ve ben oradayken kargoya verildiler. Ancak siz bisikletforum camiası resimlere pek bir bayılıyosunuz. ☺ O nedenle yarın inş servis hazırlasın yoğun istek olursa bi kaç foto teşhir ederim
Mesele biraz ayrıntılı. bir de fiyat gizliliği hususunda bayiler hassas. o nedenle ahlaki olarak burada fiyattan konuşmamam daha uygun. Ancak telefonla açıklama yapayım. Şu kadarını söyleyim alınabilecek en uygun en taban fiyata aldım. Yine de size de ayarlayabiliriz diye umuyorum düşünüyorsanız.
Özellikle teşekkür ediyorum kardeşim sana.
Bilirsiniz musafir hangi koşul ve şartlarda olursa olsun yine de yabancı toprağa ayak basınca kendimi garip hisseder, biraz çekingen biraz mahzundur. İşte sabahki ilk mesajınla ve tlf numaranı vererek yardımcı olabileceğini belirtmenle, bu duygular içerisindeki bendenizi rahatlattın mutlu ettin. Allah da seni rahatlarsın mutlu etsin.
Bisikletleri serviste ben oradayken teslim aldım gözüöün önünde toplattım getirdim.
İkisi de harika. Malum biri Fransız diğeri Alman. Ancak ben özellikle dik oturuş pozisyonundan Ghost trekking 1300 de daha rahat ettim.
Bu nedenle almak isteyen olursa lapierre urban shaper 600 ü satabilirim. Ayrıca bir yerden alacağım para gelmeyecekmiş. Ben bunu da hesap ederek almıştım biraz. O nedenle sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Biliyorsunuz dün bizzat İzmir Sundu bisiklete gidip aldım. Ben orada iken paketlendi bu gün serviste toplandı ve eve getirip balkona koydum. Piyasa da şuan fazla bulunmamakla birlikte 888 euro 2530 lira diyorlar. Nakitte indirim yapıyorlar. 1 haftadır araştırıp satıcılarla görüştüğümden biliyorum. Ancak ben alınabilecek en taban fiyata aldım. Aldığım fiyattan da ikram yaparım. Alacak olan gelip kendisi görerek götürebilir otobusle.
Tekrar kararımı değiştirip kullanmak için balkondan indirene kadar satılık. Sonrasında satmam.
bir kaç saat önce aldığınız bisikleti satıp zarar edeceğinizeneden geri vermiyorsunuz. satarsanız sonuçta aldığınız fiyata yakın bir fiyata satamazsınız.
Moralimi bozan ve bisikletten soğutan bir neden de şu:
burası küçük bir şehir burada işten anlayan bir servis ve satıcı var. Aramızda geçek küçük bir polemikten dolayı bisikletleri monte etmem dedi. Başka sevise yönlendirdi izmirdeki satıcı. O da çok işten anlamıyor. Güzelce ayarlarının yapıldığından emin değilim. Başka da yok burada. Bursa gibi başka şehire gidip güzelce ilk bakımını yaptırayım diye düşündüm o da zor iş. Nadıl gidip heleceksin bir bisikletin ayarı için. Sonra daha sonraki kullanımımda hep aynı sıkıntı. Bu nedenle soğuttular sağ olsunlar.
Yazın gezmeye çıkarsam gelirim. Hangisi daha uygun gezi için ggos trekking ya da lapierre? Sizi de orada bulurum. Bakalım ne kadar musafirperversiniz görürüz.