Scudo Sports

Şu an için en ucuz carbon yol bisikleti nerede?

lapierre 4000 tl geçen sene 3500 bandında fiyatı vardı.

Cube var havele ile 4500 ile 105 set geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Göktürk Ünal
Scudo
Eyvah karbonculara selam konusu buraya da sıçradı. Kaçın :D

• Beğen
Tepkiler: ichinichi
arkadaşşar benim kendime ait daha 1 hafta önce aldığım carraro 052 yol bisikletim var ve çok memnunum fakat yurd dışında yaşayan abim 1 aylığına buraya geliyo ve benim bisiklet sürmem ile o da orda başladı bu spora. Buraya gelince de bırakmak istemiyor ve bisiklet almak istiyor. Kendisine ucuz bir şey alalım dedim ama o karbon istedi $$$$$$ :) bende burdaki arkadaşların bilgisine başvurayım dedim. Tabi o gittikten sonra karbon bisiklet kime kalacak orası meçhul

@Eser Sevinç

@Eser Sevinç arkadaşımıızın dediği gibi. Bi ara bende en ucuzlarına baktım. Antalya'da Lapierre bayisiyle görüştüm. 4000 tl ye 9 taksit yapıyordu. Sitesinden çok ucuza verecekti. Yalnız eksi yanı Karbon kadroda tiagra set var. Bisiklet 8,5 kg bu arada. Bence o fiyatlarda 2. el çok iyi Alüminyum kadro alınır. 2. el Karbon almanı tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
bu arada şahsen kullanmasam da hem Türkiye'de hem yurt dışında açıkça alt segment bir çok karbondan daha iyi değerlendirmeler alan ve performans olarak karbonu aratmayan Cannondale caad10 serisine bakabilirsiniz. Sahibindende 2 tane 4000 tle civarlarında vardı pazarlık taksit seçeneklerini konuşursunuz bütçenize göre. Hem grupset olarak hem de kadro olarak bence çok iyi bi yatırım olur. İleride satarken de çok kolay elden çıkar diye düşünüyorum her daim piyasası olan bi bisiklet. Ağırlık olarak da alacağanız bisikletlerden 1 kg kadar hafif.

@mfmayliba

Replikanın da replikası diyelim :D Replika²

Satıcı bile replika... :snzdglsn: Adam çakma Türkçe konuşuyo :D Araştırsan ya tayvanlı çıkar ya çinli

@Serkan Mıstınoğlu

Companglono imis yanliz. Kesinlikle kacirmamali derim.
:D

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@alper 76
başlık dün şuan için en ucuz carbon yok bisikleti idi, demek sende farkedenlerdensin :)

@Tasogare
Evet :):):)
Genellikle bu tarz hataları ben yaparım :):)

CAMPAG ların özellikle LONO serisi ayrıca güzeldir :)

@mfmayliba Replika değil çakma.

Edit: Türkçe'de KARBON diye bir kelime olduğu için 'carbon' değil KARBON demeniz daha doğru olacaktır, konuyu açan kişi.

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
Geri