Scudo Sports

Şu an hangi müziği dinliyosunuz?

Scudo
Haktan..

Kapın her çalındıkça omudur diyeceksin..

Türk sanat müziği...

Ramiz Bayraktar - Hatalarım
(Yarın matematik sınavım umarım hoca fazla puan kırmaz hatalardan:))

Dün akşam Caddebostan sahildeki konserden dilime dolanan şarkı :)

@evrim bilgen Monserrat Freddie 'nin ölümünün arkasından bir kaç kelime etmiş ve çok şaşırtıcı bulduğunu söylemiş. Fakat şunu çok rahat söyleyebilirim ki Freddie çok farklı biri ve sahnede çok güçlüymüş. Ayrıca size tavsiyem bohemian rhapsody'nin en iyi coverını dinlemeniz alta ekliyorum.

Diziyi izlerken sahneye o kadar çok oturdu ki size anlatamam. Ve bana göre yapılmış en iyi coverlardan biridir.

• Beğen
Tepkiler: bubblinboy
@Atilla Gobel evet diziyi izlerken , ben de bu coverı beğenmiştim :) Monserrat , Freddie ' yi bir rock sanatçısı gibi düşündüğünden , aslında onun gerçek hayatta bu kadar kibar, düşünceli ve duygusal biri olduğuna hayret ettiğini , Freddie için yapılan bir biyografi programında söylemişti. Özel bir insandı bence Freddie hem sesi, hem duruşu hem sanatsal yetenekleri olarak. Wembley 'deki gibi yüzbinlerce seyirciye akapella yaptırabilecek başka biri daha olabilir mi ya? :)

@evrim bilgen Ben o videoyu açıkçası yeni izledim. Fakat sahneden o kadar kalabalık bir kitle üzerinde böylesine kontrollü bir hakimiyet kurmak amiyane tabirle her babayiğidin harcı değildir. Ayrıca diziyi baştan sonra izlediyseniz müziklerini çok beğendiğinizi düşünmekteyim.

Geri