Scudo Sports

Şu an hangi bisiklet videosu izliyorsun?

Scudo
2:20 - (şaşkınlık içinde) "Who buys a bike like that? Who spends 15-16 thousand pounds on a bike?"

sabah ki ütü seansıma eşlik eden Özcan GÜLER 🙏

Böyle bisiklet kullanan adamın benim gözümde ne kendine, ne de başkasına saygısı vardır. İki harfle özetlemek gerekirse "İT" der, geçerim. Umarım bu saygısız mahluklar yaptıkları kazalar sonrasında acılar içerisinde can verir.

Yazıklarıma yorum yapmadan önce; Yaya geçidindeki yayaların arasına girdiğinde yanlışlıkla çarptığı ve bunun sonrasında yatağa mahkum kalan bir yaşlı veya o yaşlının birinci derece yakını olduğunuzu. Veya; Abuk sabuk makas atarken balıklama altına daldığı aracın sürücüsü olduğunu düşünün.

Kullandıkları bisiklet ve bu topluluk hakkında da sivri görüşlerim mevcut. Fakat burada da kullananlar olduğu için kalp kırmak istemiyorum.

Lakin; Seyretmiş olduğumuz tarzda magandavari videolar çekenler genelde o coğrafyanın, o tür bisiklet kullananlarından çıkıyor.

Kullandıkları bisiklet ve bu topluluk hakkında da sivri görüşlerim mevcut.
Hakkında sivri görüşünün olmadığı konu var mı zaten sevgili Adil :ssrtcbya:

Videoya gelirsek, gözümde makasçılık oynamak için E-5'e çıkanlardan farkı yok bunların. Milletin canına malına kasteden vandal takımı. Videoda bi tanesi yol kesişiminde bir taksiye yandan (link) patlıyor. Orada içimden dedim ölse üzülmem diye. Ama her fixie kullanan böyle değil, ben muhallebi çocuğu modunda pisiklet yolundan Eminönü'ne gidiyorum mesela :kahve: Türkiye'de böyle itlik serserilik yapan da görmedim hiç. Burda yemez zaten. İleride önünü kesip bi güzel dayak atarlar.

Geri