Scudo Sports

Şu an hangi bisiklet videosu izliyorsun?

Scudo
Yarışlardan pek anlamayan bir bisikletliyim. Zaten yol yarışları genelde düz asfalt yolda gidince sıkıcı geliyor bana.

Ama dostum bu yarış bir harika!😁

Hocam bunun yüzde kaçı genetik aktarım veya Tanrı vergisi. Yüzde kaçı özveri ve matematiksel, bilinçli antrenman?

Doğuştan anormallikleri var, onlara bu işte fayda sağlayan, kesin veri vermek zor. Mesela normal insanın 2 katı genişliğinde aortu olandan tut, çok yüksek oranda mitokondriyal enzimlere sahip olanına kadar (toparlanmayı hızlandıran mesela), elit bisikletçi dediğin şu an kalbur üstü 100 kişi civarıdır faal yarışan. Onlar doğuştan sıradan değiller. Yoksa aynı antrenmanı yapan her bisikletçi onlar gibi olurdu. Elbette başlarındaki koç, fizyoterapist, masör, diyetisyen büyük etken.

Doğuştan anormallikleri var, onlara bu işte fayda sağlayan, kesin veri vermek zor. Mesela normal insanın 2 katı genişliğinde aortu olandan tut, çok yüksek oranda mitokondriyal enzimlere sahip olanına kadar (toparlanmayı hızlandıran mesela), elit bisikletçi dediğin şu an kalbur üstü 100 kişi civarıdır faal yarışan. Onlar doğuştan sıradan değiller. Yoksa aynı antrenmanı yapan her bisikletçi onlar gibi olurdu. Elbette başlarındaki koç, fizyoterapist, masör, diyetisyen büyük etken.
Yani demek istediğiniz bu adamlar bir şekilde özürlüler. Fakat sahip oldukları anomali onlara bu sporda fayda sağlıyor. Fakat bu 2 katı büyük aort 50/55 yaş sonrası sağlık açısından problem çıkartmaz mı?

Fixiecilerin kutsal videosu. Sabaha kadar kaydırmaca.

Son düzenleme:
Ben bu şekilde hayatta sürmem.
Bu ülkede kesin ilk saat dolmadan ya araba çarpar ya da yaya vurur indirir.

Ama çok akıcı, izlemesi çok keyifli 🙏

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
Çok keyifli bir rota

Yüzdesel analiz yapılarak hazırlanmış güzel bir video olmuş

Geri