Scudo Sports

Şu an hangi bisiklet videosu izliyorsun?

Scudo
İzletinin dördüncü dakikası mükemmel.😁
Ayrıca Türkiye'den de sözediliyor ama ingilizce bilmiyorum.😅

(link) diyebileceğim bu videoyu izlemeyenlere tavsiye ederim. Sanatçılar sanatını icra ediyor 😍

Bu eleman tam benim düşündüklerimi söylemiş. Türkiye'de ki bisiklet yolları idman yapmak için değil, gezmek ve ulaşım için.
Gerçi tüm Dünya'da ki bisiklet yolları o amaçla sanırım.😅

Bisiklet ve motosikletin çarpıştığı an, iki tarafında suçu var gibi duruyor

Bisikletlinin bir suçu yok aslında, videoda bisikletlinin dediği gibi bisiklet de bir taşıttır ve sağından onu geçemezsin motosikletlinin beklemesi gerekliydi, bisikletlinin sağ şeridin en sağıdan gitmesi zorunlu diye bir kural yok, ayrıca motosikletlinin üste çıkma çabası da oldukça anlamsız, trafik ışıklarındaki diğer motorcu da dönüp motosikletlinin haksız olduğunu dile getiriyor.

Bisikletlinin bir suçu yok aslında, videoda bisikletlinin dediği gibi bisiklet de bir taşıttır ve sağından onu geçemezsin motosikletlinin beklemesi gerekliydi, bisikletlinin sağ şeridin en sağıdan gitmesi zorunlu diye bir kural yok, ayrıca motosikletlinin üste çıkma çabası da oldukça anlamsız, trafik ışıklarındaki diğer motorcu da dönüp motosikletlinin haksız olduğunu dile getiriyor.
Aynı bisikletli bi önceki ışıkta hem kırmızıda geçiyor hem de motorsikletlinin sağından geçiyor. Kural varsa herkese var. KurallarI işimize geldiği zaman hatırlarsak böyle sonuçlar çok normal.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve MakRo
Evet sonra diğer harleyli adamda geliyor,
Aynı bisikletli bi önceki ışıkta hem kırmızıda geçiyor hem de motorsikletlinin sağından geçiyor. Kural varsa herkese var. KurallarI işimize geldiği zaman hatırlarsak böyle sonuçlar çok normal.
bende tam olarak bu sebepten ötürü 2 tarafında suçu olduğuna inanıyorum. Madem ki kuralların olduğu kabul ediyorsun paşa paşa kırmızı da bekleyecektin.

Boş geçmemek adın bu aralar yine kendimi fixed videolarında buluyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Kırmızı ışık detayını farketmemiştim kazaya sebep kısma odaklandım ben.

Arkadaş sonra "sen nasıl erkeksin, nasıl futbol sohbeti etmezsin" diyorlar. Tanrı aşkına bu rezilliğin ne sohbetini edeyim?😒

Genelde sabit gövdeli ("hardtail" diyorlar da ne diyeceğimi bilemedim) dağ bisikleti sevdiğim için takip ettiğim bir kanal.

Geri