Scudo Sports

Şu an hangi bisiklet videosu izliyorsun?

@gkhn gkr
Downhill? Hardtrail bisikletle ? Kasksiz ? Yanlis anlamissin sen downhill i arkadasim. Seninki duvhil

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
@mariokaldato
Kask konusunda haklısınız fakat Hardtail bisiklet ile downhill tercih meselesi ki indiğim parkur illa ki Fs/Enduro gerektirecek extreme bir yer değil.Tek yanlış anlamış olduğum şu duvhil kısmı :)

Youtube'da bir izleti de, rahat 20 yıllık bir şehir bisikleti ile tepe iniş yolundan giden eleman vardı. Yani tercih ve olanak meselesinden başka bir şey değil bence de. Ha bisiklet dağılıyordu [emoji23]

Cemal Ç.

Bizde hanımlar bunu güneş gözlüğü takarak araba ile yapıyorlar. Hele bazısı SUV kullanıyor ya hayranım. Eee hollywood boşuna mı çalışıyor bunca yıldır. Amerikan rüyası. Birgün uyanırız belki.

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
e bike mtb enduro olayına fena sardım

@Tkd videoyu sonuna kadar izleyin çıktığı rampada e desteği k estiğinde öndeki bisikletin fark atışı ve inişlerde e bike lar hantal olduğu iddilarını ççöpe atacak bir video sürücüler de çok iyi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Çağdaş78 Hocam videoyu izledikten sonra acayip iç çektim biz daha bisiklet hangi kıyafetlerle sürmeliyi tartışıyoruz adamların kafasında kask bile yok, ama o hanımlar konusunda genelleme yapmamak lazım belki mecburi sebeplerden dolayı o çocuk evinden 10 km uzaklıkta bir okula gidiyor olabilir peşinden de gidilecek iş yerinin +6 km daha uzakta olabilir.

@krep zorunluluk yada sorumluluklara lafim yok . Sadece şekil ve biçime itirazım. O şekil yüzünden aynaların pek hakkını vermiyorlar. :):):)

Bu Stefan Kung amcanin dustugu iki yeride adim gibi biliyorum :) Hatta o 0:45 saniyesinde dustugu yerden once S seklinde bir donus var. Oraya en fazla aracla 120 km/sa. yaparak girmistim. Fazlasinda araba kendini disari atmaya basliyor :ssrtcbya: Ama iyi bir arabayla 120 km/sa. gecilebilir sanirim :rolleyes: Denemeyin lutfen :D

@mariokaldato
Videoyu ceken cocuk kimse canı gönülden kendisini tebrik ediyorum. Amatör bir heyecanla gitmiş para verip bir kask almış sonra yine kilosu 2 tl den uygun boyutlu bir karpuz almış kendine bir eküri bulup bunu kaydetmiş. Reklam gibi olacak ama maddi bedeli belki 100 150 tl yaptığı amme hizmeti ise paha biçilmez. Bu yiğitle tanışmak istiyorum.

Tamam bisiklet cevre dostu falan ama durust olalim. Arabalar ihtiyac :D

Dunya kadinlar gunu geceli cok oldu ya:). Aslinda onlar kendileri kalkisamiyor bu islere:D.

Ahahahaha :D bisiklet camiasinda gordugum en cilgin adami sizlerle paylasmak istiyorum :D Adam duz maşali atb bisikleti sanayi tipi yaylar kaynatarak full suspansiyonlu yapiyor ama ne suspansiyon :D

@mariokaldatoDeli sanırım[emoji848]. En iyisi bulaşmayalım, uzaktan takip edelim[emoji23].

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Taze Fasulye
Ehhehe :D

@Taze Fasulye
Ehhehe :D

En begendigim duvhil videosu

• Beğen
Tepkiler: biunlu
Geri