Scudo Sports

stylo & xt

Scudo
Ben Stylo kullanıyorum ve çok memnunum.Alternatif ürünlere her zaman ilgim daha fazla olmuştur.Forumda üst grup aynakolların test sonuçları var diye hatırlıyorum.Stylo ,xt'den daha rigit değerlerdeydi.

• Beğen
Tepkiler: Engin
Bence Deore Xt. Şu an kullanıyorum ve gayet memnunum.Stylo yu kullanmadım fakat XT'deki Hollowtech II teknolojisi hem hafiflik hem de dönüş kolaylığı sağlar diye düşünüyorum.

her zaman shimanodan yanayım çünkü hollowtech sistemini ilk olarak shimano kullandı ve kullanmakta stylo ısınamamamın nedeni ise çizikleri belli edecek renkte olması ikisi arasında rijitlik ve ekeonomik olarak pek bir fark bence ama zevk meselesi tabi...

• Beğen
ikiside hemen hemen aynı gibi ama sizin biiskletteki isteğiniz galiba hepsi siyah olması yönünde o yüzden aynakoluda stylo dan yana alırsanız uyumlu olur

• Beğen
aynakolda herzaman shımano derim adam yapıyor tum teknolojiyi shımano cıkarıyor digerleri taklit ediyor.esnemezlik testi bir onceki 760 serisyle yapılmıstı.stylo ile degerler aynıydı.resimdeki 770 serisi xt aynakol 850 gr.stylo ise 880 gr.ayrıca xtnin orta dislisi celik karbon kompozittir iki kat daha dayanıklıdır.yedek disli bulma sansıda styloya gore oldukca fazladır.

XT den bende memnundum taki XTR'ı alana kadar :) Rijitlik önemli bişey özellikle aynakol da. Araştırmadım ama Stylo daha rijit ise (artı renk avantajı ile) bence ilk tercihin olmalı.

Daha önce de tartışılmıştı ve genel kanı xt olmuştu, ama o zaman bir önceki model için tartışılmıştı xt nin, yeni model ile tartışmaya bile kesinlikle XT Yeni XT harika !...

Geri