Tarzım street değil ama epica,megadeth, fallout boy ,kamelot ,iron maiden,guns and roses az biraz metallica.Ahmet kaya,türküler sevdamız,çetin akdeniz.
Önemli değil. Zaten önemli olan bizimle paylaşman bu arada iron maiden güzel parçaymış... Mümkün oldukça herkezin söylediği parçalara bakmaya çalışıyorum Arkadaşlar :rolleyes:
Sabahları işe giderken Nihatla Maksimum curcuna ya da Gazoz Ağacı Cem Arslan Gece eve dönerken Serdar Yayında diğer durumlarda Türkçe yada yabancı Hareketli Pop. Zaman Zamanda Ahmet Kaya
vala benm bisiklet tarzım çok farlı hem yolda hem trial hem streette farklı müziklet dinlerim başta olmak üzere MICHAEL JACKSON dinlerim dinlemediğim yabancı müzik yoqtur. linkin park hariç başka rock dinlemem, nefret ederm
SOAD bencede iyi gider ki bana gidiyor zaten.Breaking Benjamin,Three Days Grace,Metallica,Iron Maiden,RATM,Dream Theater,Blink 182,Linkin Park.Türkçe olarak Kurban,Duman,Gren,Pentagram,Yavuz Çetin,Öztürk vs.
metalciler burdaa ben rammstein ve marilyn manson dinlerim genelde. dinlediğim şarkıları yazayım aşağı
rammstein- ich will (şarkının adı zaten ''yapacağım'' gayet gaza getiriyor )
rammstein- du hast
rammstein-zwitter
marilyn manson- this is the new shit
marilyn manson- disposable teens
marilyn manson- personal jesus ve sweet dream (bu ikisi sakin sürüş yaparken güzel gidiyo)
guns'n roses perfect crime/dont cry vs
eric clapton old love 24 night/layla/wonderful tonight 24 night/ve bir çoğu
MR.Big bütün hepsini acayip gaz verir.
metallica özellikle son albümden judas kiss inanılmaz gaz verir load ve reload albümünü baya dinlerim...
birde her zaman dinlediğim arabamızda vaz geçemediğim OCL rock band
okulumuzun müzik grubu kendi grubum aynı zamanda bass gitar çalıyorum belki bisikletforuma özel kayıtlarımızdan bir iki tanesini daha sonra koyarım.. ama fikrimi söylemek gerekirse günüzmde çıkan o antin kuntinlere göre çok daha iyi en azından iyi ve kaliteli müzik yapıyoruz başta zevk için yapıyoruz para için değil