Scudo Sports

Street pedalı alıcam öneriler ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

hikmet

Aktif Üye
Tepki
34
Arkadaşlar biskletimin pedalını kırdım yeni pedal alıcam da ne önerirsiniz acaba yorumları bekliyorum :)

Scudo
Bence "wello"tercih ederim.Maddi durum uygun ise tabi..

(link)

Slm lar..

Orda varsa Odyseey Twisted Plastik al,ben 13 euroya aldım,hem hafif,hem tutuşu harika hem de plastik olduğundan dizine çarptığında yaralamaz.

Shimano DX, DMR V8, V12 sevdiğim pedallar.

Benim 1,5 yıldır kullandığım pedalı sana tavsiye ederim. "24seven slack" pedal. İki rengi var; siyah ve altın sarısı. Türkiye de bulamazsın, yurtdışı alımı şart ve biraz da tuzlu ama. Çok geniş bir pedal ve başka hiç bir pedalda olmayan diş sayısı ile mükemmel tutuyor tıpkı kilitli pedal gibi.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: sadana
arkadasim ilk once sen pedala ne kadar para verebilicegini yaz. bizde ona gore sana secenek sunalim. o verilen pedallarin en ucuzu wellgo oda 60-70 lira civari. en pahalisida sanirim erkan in soyledigi pedal 130 dolardan fazladir onunda fiyati.
erkan in soyledigi gibi bi pedali daha acemiysen paranda olsa bile alma. ilk baslarda bir cok hareket deniyceksin burnout unda dedigi gibi eger kayarsa aldigina pisman olursun. bende holzfeller vardi 2 yil once kavalima carpti hala 6cm uzunlugunda 1cm genisliginde yara izi ile dolasiyorum. ben bu onerilenler arasidan onur kula nin dedigi shimano mx30 u kullaniyorum. yaninda yedek dis felanda veriyolar alyanda veriyolar ve verdikleri yedek dislerin uzunluklari farkli. ben kayma tehlikesinden dolayi kucuk vidalarla kullaniyorum bana yetiyo ama bi dh yarisi felan olsa uzunlari takip giderim ama erkan in dedigi pedalin tutusunuda saglamaz. sen ilk once kac para verebilicegine karar ver ondan sonrada biz secenekleri daraltalim. shimano yuda ben 5 ay once 120 lira civarina ingiltereden getirtmistim.

Yorumlar için Teşekkürler arkadaşlar fiyat olarak 70 TL flan :)

Bende holzfeller öneririm, ben ujur arkadaşımızdan almıştım. nike 6.0 , adidas superstar ve vans old skool model ayakkabılarla kullandım. 3-4 ay oldu ayağımdan sadece bi kere kaydı. fakat bütçeni biraz aşabilir. 100 tl civarında fiyatı vardı.

@gurkankas

Hussefelt de olabilir tabi. Onun bir alt modeli, hem birbirine benzer pedallar hem de biraz daha ucuz.

@-erkan-

aslinda hussefelt hic olmaz. evet tip olarak birbirlerinin aynisi ama dis yapilari farkli. biri cok ince ve uzun dislere sahip bu sebeple cok iyi tutus sagliyor ve kirilirsa degistirebiliyorsunuz. digeri ise kocaman yarim santim capinda ve ayagi hic tutmuyor. kirilmaz ama eger kirilirsa degistirme sansiniz yok. hussefelt i alicaginiza wellgo oneririm. holzfeller 62 euro dan satiliyor 100 liradan degil. hussefeltler ise 30-40 euro gibi biseydi ama husseflet yerine wellgo oneririm.

Selam Dh-Fr için 5050xx leri tavsiye ederim.Çok süper tutuyolar.Şuan wellgoları çıkardım bunları kullanıyorum.Street için de uygun pin kullanırsan başarılı olur.Ama pahalı pedallar bunlar.Wellgolarda çamur dahil her tür şartta iyi tutuş sağlıyordu.Street içinde Wellgoları kullananlar var çevremizde onlarda fiyat performans olarak memnunlar.İkinci el istersen birtane satıyorum linki burada https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=730692#post730692

• Beğen
Tepkiler: hikmet
Fiyat performans olarak ve bütçenide göz önünde bulundurursan wellego.

Ben o dediginiz bütün pedalları kullandım zamanın da 5050 crank olsun wellgo olsun truvatıv hussefelt olsun,içlerinde en iyisi truvatıv holzfeller..

Bende birçok pedalı denedim fakat en beğendiğim Crank Bro's 5050X ti... İkinci el dediğin paralara bulabilirsin.

valla bende bircok pedali denedim en iyisi huso nun dedigi gibi holzfeller di. 5050 den daha iyi tutus sagliyo ama cok iyi tutus sagladigi icin satmistim o pedali. 2 ayda ayakkabinin altini deliyodu ve ayakkabinin alti asindigi icin kaymalar yasiyodum ve bir gun oyle bir kaydi ki benimde hayatim kaydi o zamandan beri kullanmiyorum. ayakkabim ve bacagim pedalimdan daha degerli :D
konuyu saptirmadan arkadas icin en iyi cozuk ozgurun 2. el wellgo lari olucaktir. pedal zaten bu kolay kolay bozulan bisey degil ikinci elde alsan olur benim 3 yil once aldigim holzfeller 5 el degistirdi benden sonra ama hala canavar gibi son sahibi kullaniyo :D

ben uygun fiyata satıyorum. http://img214.imageshack.us/img214/2576/img4907q.jpg

fiyat: 20 tl

• Beğen
Tepkiler: hikmet
Arkadaşlar ben yorumlara dayanarak wellgo pedal aldım hem fiyatı uygun hem geniş bir pedal hemde denedim tutuşuda baya iyi yorumlar için herkeze teşekkür ederim :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri