Scudo Sports

Street kadro önerisi

Tepki
4
Bisikletim rockrider 5.2 fakat fat bike ve steet bisikletlerinin tarzı daha çok hoşuma gidiyor , fat bike bana biraz tuzlu geldi onun için bisikletimin kadrosunu street için uygun olan bir kadroyla değiştirmek istiyorum bütçem sadece kadro için 500 tl diğer ek olarak değiştirilecek parçaları sonradan temin etmeyi planlıyorum.bu fiyata uygun dediğim gibi bir kadroyu nerden bulabilirim varsa öneriniz link verebilirmisiniz, yurtdışından spariş verebilirim güvenilir olduğu sürece.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Scudo
Eğer yurt dışından alamayı düşünürsen ve bütceyi arttırırsan

(link)

(link)

Gibi tercihlerde bulunabilirsin.

Bu işler maaliyetlidir. sadece 500 tl + diğer parçalar olarak bakmamak lazım. Herşey olabilir. En başa tek vitesli sisteme geçmeniz lazım. Yeni arka göbek, eğer oluyorsa aynakolu tek dişli yapmak, aldığın göbeğe bağlı tek dişli ve pulları vs vs vs liste uzar gider. :mad:

Dediğiniz gibi iş kadroyla bitmiycek gibi o yüzden toplu halde satılan bisikletlere yöneldim şimdilik bulabildiğim bu model var sizce başlangıç için uygunmu

(link)

Başlangıç için idare eder ilerde daha iyi birşey alırsınız. :in: :alkis:

Peki kendi parçalarımı bu kadroya taşısam dahamı iyi olur yoksa üstteki linkete olan bisikletmi daha iyi olur

(link)

Bisikletinin fotorafını alabilirmiyim. Ona göre bişeyler söylerim.

Biliyorum uzun zaman olmuş ama ben daha yeni gördüm mesajınızı konuyu yeniden güncellemek adına fotoğraf atıyorum umarım kadro değişimi hakkında bana yardımcı olabilirsiniz. Tercihim kadro almak yönünde şuan çünkü bütçem kısıtlı biraz. bu arada fotoğraftaki pedallar yerine platform pedal taktım şuan onu kullanıyorum.

Dosyalar

• 20140924_080019.jpg
    20140924_080019.jpg
    108,1 KB · Okunma: 31
Geri