Scudo Sports

Street & DJ Videoları

Sinto

Forum Bağımlısı
Tepki
1.929
Arkadaşlar Youtube vs. gibi sitelerde beğendiğiniz Street & DJ videolarını lütfen burada paylaşalım. Lütfen internetten bulduğunuz videolar için yeni konu açmayın. Kendi videolarınız için yeni konu açabilirsiniz ;)

Scudo
Photoshop olduğu belli.Yada arkadaş intahar ediyor :D.Ama ohaaa demek istiyorum.

Bisiklet Bianchi leopard olmasa intahar sayılmaz,ben uçurumun kenarına yapanı gördüm ama öyle bi bisikletle hayır:D

(link)

Pinkbike.com'da günün videosu seçilmiş,sincity'nin bisiklet versiyonu diyebiliriz:D,9 dklık harika bi video,ilk şarkının ismini bilen varsa lütfen paylaşsın.:)

Vİdeonun sonunda yazıyomuş,videomu diyim film mi diyim artık:D

Bahsettiğim girişteki şarkı The Servant-cells, ayrıyetten orjinal sin city'nin sountrack'i oluyormuş.

Atilla video süper :) En çok Steve Meyer i sevdim o da benim gibi hem FR hemde street sürüyor. inşallah sürücek yer bulursak bende alıcam bir fs :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Artarslan
@burnout_54

fotoshop olduğunu rahatlıkla söle kardeş arka tekere geln üst parçanın sol tarafı yok

özel üretim bunlar kadronun özelliği o =o

kendi videolarınız haricindeki videoları bu konu altında paylaşın lütfen.tarafımdan street dj videoları başlığına taşınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: trial_kutas
Crankworx Colorado slopestyle yarışmasından, ağır çekim video özeti. Oldukça hoş olmuş.

(link)

Bu da Brandon Semenuk'un bisikletinden kamera görüntüleri, 360 ve backflip gerçekten "başdöndürücü"

(link)

• Beğen
Tepkiler: EmirhanKarasu
Geri