Bisiklette 2. yılım. Telefon bozulduğu için kayıt alamadım ama bunun iki katı fazla istatistik yaptığıma eminim. Bu yıl sürüşün istatistiklerindense niteliğine odaklandım. Teknik tırmanışlara ve inişlere merak saldım.
Kayıplara bakalım;
Bir whistle huron 1480 kadro kırdım, bir ryde rival 21 jant çöp ettim, 1 schwalbe nobby nic bitirdim, bir sunrace ruble yamulttum, 2 xt zincir bitirdim, bir impac lastik bitirdim, bir xtr arka aktarıcı kırdım, bir slx yaprak kırdım, bir xt ön aktarıcıyı hiç ettim, 2 sele borusu yamulttum, bir deore ön göbek kırdım (tamamen benim hatamdı) elixir7 fren setim bakımsızlıktan çöp oldu (bakımı fazla masraflıydı) Sanırım hepsi bu kadar

ops:
Güzel olansa tüm bunlara rağmen pes etmedim. Kadro seat tube' dan kırıldı, ayakta sürdüm. Aynakol yaprağı kırıldı, ufak olanla tırmanış yaptım. Frenin biri bitince tek frenle güvenli olacak şekilde yine sürdüm.
Çift süspansiyona geçmeyi başladığımdan beri istiyor(d)um ama yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı maddi olarak hiç ilerleme elde edemedim diyebilirim. Hatta bazı kırılma noktalarında forumdaşlar yardım etmese sporu devam ettirebilme durumum bile sekteye uğrayacaktı. Hepsine tekrardan minnetlerimi iletiyorum
Herkese spor ve sağlık dolu bir yıl dilerim.