Scudo Sports

Strava'nın 2018 yıl sonu raporu (video)

Scudo
Strava'da nasıl ulaşıyoruz kendi videomuza, bulamadım ben.

Edit: 2018.strava.com yaptım oldu, çok teşekkürler :)

@Boagrius birinci mesajdaki linke tıkla
Sonra watch your film e tıkla giriş yap yönlendirir seniScreenshot_20181228-145554.jpg

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
bu sene 6bin km'yi görürdüm de havalar KASIM ayında soğumaya başladı.. neyse seneye artık :cool:

aca4a3798297.jpg

Arkadaşlar , her ay ne kadar sürdüğümü tablo ile raporlayacak bir strava app biliyor musunuz=?

Screenshot_20181228-175111.png
Bisiklette 2. yılım. Telefon bozulduğu için kayıt alamadım ama bunun iki katı fazla istatistik yaptığıma eminim. Bu yıl sürüşün istatistiklerindense niteliğine odaklandım. Teknik tırmanışlara ve inişlere merak saldım.

Kayıplara bakalım;
Bir whistle huron 1480 kadro kırdım, bir ryde rival 21 jant çöp ettim, 1 schwalbe nobby nic bitirdim, bir sunrace ruble yamulttum, 2 xt zincir bitirdim, bir impac lastik bitirdim, bir xtr arka aktarıcı kırdım, bir slx yaprak kırdım, bir xt ön aktarıcıyı hiç ettim, 2 sele borusu yamulttum, bir deore ön göbek kırdım (tamamen benim hatamdı) elixir7 fren setim bakımsızlıktan çöp oldu (bakımı fazla masraflıydı) Sanırım hepsi bu kadar :eek:ops::bsmagryr:

Güzel olansa tüm bunlara rağmen pes etmedim. Kadro seat tube' dan kırıldı, ayakta sürdüm. Aynakol yaprağı kırıldı, ufak olanla tırmanış yaptım. Frenin biri bitince tek frenle güvenli olacak şekilde yine sürdüm.

Çift süspansiyona geçmeyi başladığımdan beri istiyor(d)um ama yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı maddi olarak hiç ilerleme elde edemedim diyebilirim. Hatta bazı kırılma noktalarında forumdaşlar yardım etmese sporu devam ettirebilme durumum bile sekteye uğrayacaktı. Hepsine tekrardan minnetlerimi iletiyorum :)

Herkese spor ve sağlık dolu bir yıl dilerim.

Her ne kadar eylülden beri hava şartlarından dolayı işe gidip gelme haricinde pek düzenli sürüş yapamasamda 7300 km devirmişim :) Seneye inşallah daha fazlaını yaparım.

(link)

@Bisikletli Gezgin
Aslında xc kullanıcısıyım ama iri bir vücudum var ve vücuduma oranla fazla güç çıkardığımı düşünüyorum. Yoksa xc bisikletle atlamalar zıplamalar yapıyor değilim. Anca tekerin boyu kadar atlıyorum. Ama merdiven çıkma gibi şeylere çok meraklıyım. Zaten impac lastik orada bitti yoksa mecbur kalmadıkça tekeri kilitleyecek sekilde sürmüyorum.

Kısaca ağırlığım, çıkardığım güç, şanssızlık ve kullandığım parçaların çoğunlukla ikinci el olmasından kaynaklı.

Geri