Scudo Sports

Strava yardım

selamlar.
Sürüş verilerinize bir baktım. Manuel değil de otomatik bir flag geliyor olabilir. KOM aldığınız yokuştan önce fotoğraf için bir durmuşsunuz. hızınız 17:26'da 3.2km/saat, 1 saniye sonra 17:27'de ise 27.6 oluyor, hem de 3.1 lik eğimde.
Sürüşünüzün ortalaması 19.7 km/s, yani yol bisikleti ile yapılan bu mesafedeki bir sürüş için oldukça düşük denebilir. Yani bir performans sürüşüne benzemiyor. Nabız, powermetre kaydı yok.Bu tip konuları otomatik olarak inceleyen bir yazılım varsa, çok şüpheli duruma düşebilir sürüş.

Benim anladığım, siz tam o yokuşta full performans sürüp KOM alıp, sonrasında gezme havasına geçiyorsunuz. Ama dediğim gibi, yazılım bu şekilde algılamıyor olabilir.
Ya da birileri, yol bisikleti için düşük performansta bir sürüşte, o KOM'u alacağınıza inanmıyor olup, flag atıyordur. gittiğiniz güzergahta "eskihisar hafif çıkış ..." isimli benzer bir yokuş daha var. Oradaki hızınız da, KOM'a göre düşük olunca, süpheli duruma düşüyor...

Scudo
Tarafsız fikrimi söyleyeyim, 3 tane KOM'unuz var 2 tanesi zaten yokuş aşağı, onları saymayalım. Bu seneki km'niz düşük, formda olmanızı düşünmek zor, gidip de yokuş yukarı KOM aldığınızda diğer bisikletçiler şüphe ile yaklaşır, 3 dk tırmanış KOM almak için ciddi bir alt yapı lazım eğer tesadüf değilse. En azından bir nabız bandı edinin, telefon uygulamasıyla çalışır BT bantlar. Bir de telefondan kayıt olunca flag çok da acımasız değil, nabız verisi yok, power ha keza. Şahsi fikrim, sadece verilerinize ve henüz daha tayt giymeden sürüş yaptığınıza bakarak yazıyorum. Arkadan süper bir rüzgar da esmiş olabilir elbette, ama bu flag işleri hep olur, olacak. Telefon GPS'leri de güvenilir değil, sapmalar oluyor. Naçizane

Not: Dün bana otomatik flag geldi, E-bike diye. Yokuşları sabit hızla çıkıp inişlerde hızlı gitmeyince (trafikten dolayı risk almadım inişte) oluyor böyle.

Geri