Scudo Sports

Strava yardım

Rüzgar Inoğlu

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar iyi günler.

Aslında konuya strava ile ilgili daha önceden açılmış konulardan devam edecektim ancak o konular bayağı eskimiş. Şimdi benim derdim şu. Uzun süre endomondo ve runtastic kullandıktan sonra arkadaşın gazıyla strava premium'a geçtim. Ancak, geçenlerde telefonum servise gitti format atıldı. Haliyle bizim strava pre'de gitti. Tekrar yüklemek istiyorum, ancak yine para istiyor. Ben zaten premiuma üyeyim. Normalini indirip premiuma geçmek istedim belki kullanıcı adımı kabul eder diye ama olmadı. Üyelik ücreti istiyor. Yıllık üye olmuştum daha 1 hafta anca oldu. e-posta gönderdim ama cevap gelmedi. Şimdi ne yapmam lazım? Bir bardak su mu içeyim yoksa bir çözümü var mı? Bir yardımcı olsanız.

Teşekkür ederim.

Scudo
daha önce maille girmemiş olabilir misin? örneğin ben facebook ile log in yaparak giriyorum o yüzden mail kullanmadım direk olarak. Premium üyelik hesap adına tanımlandığı için telefonun silinmesiyle gidecek birşey değil. Sonuçta premium olunca siteden de girdiğinde premium gözükürsün. Bence sorun kesinlikle aynı yöntem ya da maille giriş yapmıyor olmanda.

Strava'nın premium için ayrı uygulaması yok zaten. Telefona yükledikten sonra kullanıcı bilgilerinizle (ya da facebook ile) giriş yapmanız yeterli olmalı.

Strava'yı google play'den yükledim. e-posta ve şifre ile giriş yapıyorum tamam ama Upgrade to Premium'a tıklayınca tekrar ücret istiyor. Mevcut kullanıcı adımla premiumu yükleyemiyorum. Premium'da ilave bir kaç özellik daha var. Onlardan mahrumum.

@Ömer İlker

Normal bilgisayardan stravaya girip kullanıcı adı ve sifreni girdiğinde account settings te durumu yazması lazım ne yazıyor orada

http://img.tapatalk.com/d/14/03/25/ydy6e3yp.jpg bende bu sekilde gözüküyor örneğin

Format atılmadan önceki sürüşlerinizi görebiliyorsunuz değil mi? Göremiyorsanız eski bilgilerinizle girmek yerine yeni üyelik açtınız demektir...

Merhaba arkadaşlar;Strava telefonumun Gps'ini algılamıyor ve "no signal" diyor.Sorun neyden kaynaklı olabilir?
Not: Kaldırdım yeniden yükledim programı.
Not1: Diğer programlarda Gps'i kullanabiliyorum.

Telefonunuz iPhone ise Ayarlar> Konum servisleri=Açık> Strava Cycling=Açık yapmalısınız.

Ben sportstracker kullanıyorum, gayet memnunum. Net istemiyor.

Loading.. %61

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
Strava kullanmiyorum ama diger programlara dayanarak: Muhtemelen konum belirleme ozelligini Strava'ya kapatmissiniz. Yani Strava konumunuzu belirleyemiyor. Ayarlardan duzeltiniz.

İphone kullanıyırsanız, konum servisini açtığınızda aşağıda strava programının düğmesinin açık olduğuna emin olun.

Loading.. %61

Lg kullaniyorum android bulamadim ayarlarda stravaya ozel konum belirleme

@Hakan Genç

Strava'da da internet bağlantısına gerek yok. Gps'i açıp, kaydedip eve geldiğinizde internete bağlanarak yükleyebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: ilkin
Kapalı alanlarda falan çok çok zor veya hiç bulmuyor açık havadayken rahatlıkla bulur.Zaten kayıt yapma ekranında gelince servislerin açılması gerektiğini söylüyor oradan gps i açıyorsun ve açık havada sabit durarak bulduruyorsun.

Evet hala çözüm bulunamadı,kapalı alanda çekmediğini falan biliyorum,yaklaşık 1 senedir kullandığım program.Durduk yere böyle bir şey oldu ve herhangi bir ayar bölümü bulamadım.

ayarlar > konum servisleri > yerimi bul seçeneği aktif olmalı
veya interneti açıp internet ile konumu bulduktan sonra interneti kapatsanızda gps üzerinden konum almaya devam eder

Aynı sıkıntı bende de vardı. Eğer etrafınızda 6-7 kattan fazla apartmanlar varsa onların yanından uzaklaşmak gerekiyor.

Kendi evimin önünde sinyali bulmazken 20 metre ilerisinde anında buluyor :D

Merhabalar

Strava uygulamasını kullanmaya başladım, buradaki imzamda da strava eklentisini eklemek istiyorum. Nasıl yapılacağı konusunda bir fikri olan var mı?

Geri