Scudo Sports

Strava sonuçlarını incelerken aklınızdan neler geçiyor?

Birde stravayı belli yerde başlatan oluyor çok kısa mesafede hiç yorulmamış olup komluğu kapıyor :D ben sürüp gelmişim 70-80km pilim bitik rampa çık in sonra geçersin tabi sen 2km yokuşu aşağıda başlatıp çıkarsan. Takılmamak lazım, hiç lüzmu yok. Bende kendimi zorluyorum, ama kendi segmentimi ;)

Scudo
Strava'ın en güzel yanı, kendini bir şekilde şampiyon görebiliyorsun. Özellikle bir gruba üye olunca; mesafede geçilsen, tırmanışa bakıyorsun. Tırmanışta geçilsen segmentlere bakıyorsun. Segmente geçilsen, tüm zamanlar segmentine bakmayı bırakıp takip ettiğin kişilerin segment derecelerine bakıyorsun :) İlla bir şekilde kendini winner görüp motive ediyorsun :)

@MrtAkd aynı yerdeki kendi performanslarına bakmak sorunun cevabı olabilir. ;)

Adsız.jpg

Bizim bu bölgede profesyonel sporcular antreman yaptıkları için arkadaşları yakalamak zor veya motorla giderken strava mı açıyor bu çakallar :)

https://lh3.googleusercontent.com/7mzpsjzow-nI46C7KTVDerBgFf-r0rSneo9rU_H7zlzyHmjmA8QP4df8v5bmqffEhS2MpGLRvMHp8L4I4JogSkjH-ks4ez1aDU-F2q9Ctt2kqBB7f311oLW6gjoomDyxw3y5EGBdobxwGPDQNPedLYypt7sImnFfpzbr0CzjrYTvB-lBJTK1i4h7aziB9AjlliGMOhjLEqUuAAyFxrn_LEH6wuMi0ExsCohQN5IcCP9fqO_JNOq-ZFPEdQjdxrpGtnGXuMWwLdTxDDbWJ_CquW9Gl8CPv8jGsz3jYcraIy9Ajj4UemSYEQijD7vFgM5aMJ5Mqfq4iiPx8P5pDWeJuO5WnO2eBgH2DtfCxLHaj0_Q_qFwmPuyvrfOlcZ4NpFEFJncuRCUhfxTSQlVtHIjLCCyr7WFkYQG_nyc2A-BIyzXXgAekx343Dyy-VmJslIY51IDvPZNFPekOIR2C2SBdCNprhRj1XbGgGcLd1gGhMGFPVd5GklomCX-L3E9fSK7XqMmH3jiFAHbepIEv1zqYsx74aXfEZtoeycuOjU3wmndqmqVK6rULUCXP_uWINmnuqEtNHTt-SUR-0Wi2syuXBe48trziMM=w848-h797-no

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Bu zifiri karanlık yoldan benden başka hangi deli geçecek deyip yıl bazında neredeyse 100 kişi ve aynı gün 5-6 kişi geçtiğini görünce şaşırmak geçiyor aklımdan ve oturan yerimi de yırtsam Spd de taksam ne yaparsam yapayım 2 sn fark için bile 50 kişi geçmem gereken yerlere yuhh demem gereken yolları düşünüp kanser olup duruyorum

30 km yolda ortalama 30 km hıza ulaşabilen herkes bence şampiyon :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Merhaba arkadaşlar strava kullanımı hakkında detaylı bir rehber varmı acaba ? Programı android telefona indirdim ama tam hakim olamadım. Kayıdı nasıl başlatırız nasıl bitiririz o güzergahtan giden kişileri nasıl görürüz bunları hiç bilmiyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar ,

Strava uygulaması malumunuz her bisiklet severin kullandığı ya da duyduğu bir uygulama. Gerçekten rekabet ,kendi zamanlarını bir cep telefonuyla depolama sonra dönüp görme önceki sürüşler ile kıyaslama , karşılaştırma , bölgede bisiklet sürenlerle tanışma , sosyalleşme ,grup oluşturma açısından ve bir çok devrim niteliğinde özelliğe sahip yapanların eline aklına sağlık faydalı bir uygulama lakin duyuyorum öyle bir hal almış ki STRAVA için yaşayanlar var.

Öğrenmek istediğim siz değerli bisiklet severlerin STRAVA uygulamasına verdiği önem .

İlginize şimdiden teşekkürler.

Geri