Scudo Sports

Strava segmentlerinde araçla yapılan rekorları kaldırmanın yolu var mı?

strava sürüş flaglarını incelemiyor, Biri flagladıysa anında o aktiviteyi gizliyor. siz sürüş sayfanıza gelip "Güven bana, Bu sürüş temiz.." gibi bir link vardı ona tıkladığınızda aktivite yine aktif oluyor ve listelere dahil oluyorsunuz.. ama sürüşte hata varsa tekrar flag atarlar.

Tavsiyem bunu yaptıktan sonra sürüşünüzün açıklama kısmına not eklemek.. "bu sürüşte iyi bastım, şöyle oldu böyle oldu KOM aldım.. sürüşte bir yanlış olduğunu düşünen varsa flag atmasın yorum atsın konuşalım" gibi... Belki önceki flaglayan kişi nedenini yazar bu defa. Bakarsın bir daha ki sefere beraber sürüş yaparsınız :)

Düşük ihtimalle de kurallara aykırı bir durum olabilir gerçekten. Araç arkası sürüş, E-bike kullanmak, klon hesap kullanmak, GPS hataları vs. bunlar pek bilinmiyor.

Scudo
@emeritus
Yanlış biliyorsunuz inceleme yapıyor. Ama sizin dediğiniz igibi ilk olarak bu sürüş temiz güven bana yaptıktan sonra yeniden flag atılırsa incelenmesi için rapor ediyorsunuz , yetkili birisi kontrol ettikten sonra gereken yapılıyor. Tabiki bu işlem uzun sürüyor. En kolayı ve kısası aktiviteyi silip yeniden yüklemek.

Strava'nın bu yönleri ne kadar can sıkıcı yav. O kadar çalış, birinci ol, çekemeyen bir zurna çamur atsın izi kalsın ?. İyiki bu Strava olayını kafaya takmıyorum ?.

Geri