Scudo Sports

Strava segmentlerinde araçla yapılan rekorları kaldırmanın yolu var mı?

@furkanbr kadir kelleci pro bisikletçi yılların mtb şampiyonu.

Scudo
@furkanbr

Bu işi profesyonel olarak yapanlar için pekte zor birşey değil. Şu videoya bir göz at. Chris froome canlı performans verilerini gösteriyor. Seni yada diğer forum üyelerini bilmem ama şahsen ben o eğimi çıkmaya kalkasam nabzım tavan yapar. Adamın nabız max 159 çıktı :D

@furkanbr o segmentte zaten ilk 10'un ortalaması 49,48,47 diye gidiyor. Normal yani
(link)

Arkadan esen iyi bir rüzgarla birlikte oluşmuş yüksek ortalamalar bunlar. Bu tip çizgisel (dümdüz) segmentlerde sağlam rüzgar kovalamak lazım :) Yapıldığı tarih zaten 9 aralık, kışın ortasında yapılmış

5DXlBM.png

40 ortalamayı dağ bisikletiyle yapmış bide

Ben ters takla atamıyorum diye kimse ters takla atamaz diye bir kural mı var.

@hakkında: boşluk ters takla atmak aktivitenin silinme sebebi. Şikayet edildiğinde direk siliyorlar :snzdglsn: Araca yapışmalı aktiviteleri gönül rahatlığıyla rapor edebilirsiniz, siliniyor. Nabız değerinden de anlaşılıyor zaten araç arkası takipler. Hız korunurken nabız düşüyor :ssrtcbya:

Pardon misalen bende nabız bandı falan yok sadece tel den stravayı kullanıyorum turlarımda yolda bi tıra yapışsam nasıl anlaşılır ? :islik:

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Merhaba,

Bisiklete yeni başladım, Strava'yı da yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. :hhhhhh: Fakat bir şey öğrenmek istiyordum, bu konu başlığı altında sorabileceğimi düşündüm. Linklerde ((link) - (link)) okuduğuma göre bir segment kim tarafından oluşturulduysa o kişi tarafından düzenlenebilir ya da silinebilir. Segmentin doğru ya da yanlış olup olmadığı konusunda bir bilgim yok sadece isminin değiştirilmesini talep etmek istiyorum mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

C9019392-5CBC-4F57-8870-38A347EDD3E5.png ADD19395-D3B0-44E5-BD61-F16886AEA55F.jpeg @Taze Fasulye
Şunu mu diyorsunuz tam emin olamadım ama.Aktiviteyi seçip “edit” kısmından gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz.

@Fırat Ç. Ekteki dosya açılmadı. Başkasının oluşturduğu bir segment var, anladığım kadarıyla sadece segmenti oluşturan kişi o segmentle ilgili düzenleme yapabiliyor. Ben segmentin isminde değişiklik yapılmasını rica etmek istiyorum, önemli değil belki de fakat varsa böyle bir şey öğrenmek isterim.

@Taze Fasulye
Kayıt etmiş olduğunuz aktiviteyi seçerek,edit kısmından hem aktiviteyi düzenleyebilirsiniz hemde aktiviteyi silebilirsiniz.Segment konusunda birşey diyecemeyeceğim.

@Taze Fasulye

başkası oluşturduysa segmenti oluşturana mesaj atmak gerek, eğer bu mümkün değilse ve segment ismi sakıncalı ise segmenti şikayet edebilirsiniz
bilgisayarda iken segment sayfasına gelin Actions > Flag - inappropriate or improper name
ingilizce olarak da altına nedenini yazarsanız daha iyi olur
şikayet için bir çok neden olabilir, şikayet sonrası ne oluyor bilmiyorum, deneyip görmek lazım, mesela tehlikeli segmentler hidden segments şeklinde saklanıyor

fghfh.JPG
jvhjb.JPG
düzlüklerin olduğu segmentlerde inanılmaz uçurum oluyor nedense mesela 4km boyunca 80 km hızı korumak gibi inanılmaz performanslar var ilk 10 a bakınca bilemiyorum altan
jymy.JPG

Ben bir sürüşümde 3 tane overall almıştım. Hepsi silindi. Neden olabilir?
Araç falan değil tamamen kendi eforum.

@asibol
Aktiviteni kontrol et, muhtemelen sırasını elinden aldığın kişi yada kişiler flag yapmıştır. Geri almak için ya rapor edip strava tarafından incelenmesini isteyeceksin yada o aktiviteni silip yeniden stravaya geri yükleyeceksin. En kolayı silip geri yüklemek :)

@Bigpatron
Aktivite sırasında nabız bandı kullanılmazsa itiraz hakkın olmuyormuş. Doğru mu? Ben kullanmadım çünkü.

• Beğen
Tepkiler: meren12
@asibol
Malesef o konuda bilgim yok, yazdığım gibi sil geri yükle. Sonuçta herkes nabız bandı yada bisiklet bilgisayarı kullanmıyor. Telefon ile sürüşlerini kayıt eden var. Onlar flag yapar sende siler geri yüklersin :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri