Scudo Sports

Strava Sapma Yapıyor

@can onur

Benim bildiğim bayrağı diğer kullanıcılar koyuyor. Bazı fesatlar KOM takip edip direk flaglıyorlar imiş. Sırf bu yüzden Strava'yı bırakan birine denk gelmiştim. Birisi kafayı takmış buna bütün KOM'larını flaglamış. Strava'nın handikaplarından biri imiş bu. Yeni bir üye bile direkt flag atabiliyor, sorgu morgu yok.

Scudo
@korayg
Telefonunuzun güç tasarruf modu açık olabilir mi? Zira yüksek tasarruf modundayken ekran kapanınca GPS çalışmaz ve bundan dolayı da ekran kapalıyken gittiğiniz yerler düz çizgi olur.

@korayg
Bendede aynı öyle... Sapıtıyor program...

bugün bir segmentte 32 sn olan en iyi dereceyi 25 sn ile geçtim.Tebrikler bu segmentte rekor kırdınız dedi.Liseye girdiğimde 32 sn olan biri halen kom
olarak görünürken benim bundan önceki 38 sn olan etkinliğim 3.sırada görünüyor.Sorun şu neden bugün kü kazanmış olduğum liderliği kom olarak alıp
listenin başına getirmiyor ? Halen eski listeyi yayınlıyor.Baktığımızda bu günkü en iyi de 1.sırada görünüyor.Saçmaladı bence strava :)

Edit: Düzeltti. :)

Birde takip ettiğim proların yarış sürüşlerine bakıyorum, bir etapta herkese birden kom veriyor. Adamlar ortalama 35-40 basıyorlar, muhtemelen de pelaton oluyor, kazanılan kupalar gırla zaten ama herkes birden nasıl aynı anda Kom alıyor bir kişiye verilmiyor mu bu ünvan?

Geri