_Madmexx _
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.419
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İos app store mu hocam?
Yok, maile gelen link ile browser'dan açıldı.İos app store mu hocam?
Haklısınız, iki farklı yerde, farklı fiyatlar çıkarttıUygulamanın içinden deneyin bu şekilde yüksek fiyat çıkarmış. Ayarlar kısmında subscribe olabilir veya o tarz üyelik durumuna dair bir sekme.
Fikir vermesi açısından:
280546 dosyayı görüntüle
Kesinlikle katılıyorum Ekim ayı kuruyla ve 1 ay ücretsiz abonelikle aynı rakama almıştım. Resmen sıcak fırsatStrava'dan fiyat teklifi geldiyse hemen değerlendirin. Ben de bu şekilde almıştım premium aboneliği. Sonradan satın almaya çalışmak çok daha maliyetli oluyor. 2 ay ücretsiz + 244 lira şu dönem için gayet makul fiyat.
Kaçırır mıyım, hemen atladımStrava'dan fiyat teklifi geldiyse hemen değerlendirin. Ben de bu şekilde almıştım premium aboneliği. Sonradan satın almaya çalışmak çok daha maliyetli oluyor. 2 ay ücretsiz + 244 lira şu dönem için gayet makul fiyat.
Strava'dan fiyat teklifi geldiyse hemen değerlendirin. Ben de bu şekilde almıştım premium aboneliği. Sonradan satın almaya çalışmak çok daha maliyetli oluyor. 2 ay ücretsiz + 244 lira şu dönem için gayet makul fiyat.
Aynı karpuz kabuğundan aklıma düşmesiyle, yukarıda arkadaşların belirttiği şartlarla üyelik yapmam arasında sanırım 6 dakika falan geçti.
Koşmuyom desem, yüzmesini de bilmiyom zaten desem bi şey yaparlar mı ki?Yıllık 160 TL.
2022'de 245 TL gâyet makul.
Kullan öde, iyi fikir aslında...Koşmuyom desem, yüzmesini de bilmiyom zaten desem bi şey yaparlar mı ki?
O zaman variada sizden aldığımız desteğin karşılığını ödemek adına, "son üyelikler, kapanın elinde kaliyooor, gelmez bu fırsat bir dahaaaBende ücretsiz sürümü nü kullanıyorum, premium da uygun fiyatta aslında,kararsız kaldım.
Ben kediyim, su sevmem.Ama strava beni suda görecek korkusuyla da yaşanmaz..![]()
Ben 50 liralık binsem yeter zaten.Kullan öde, iyi fikir aslında...
Umarım iki ay sonra, karttan sadece söylediği gibi 244.99 çekmeye kalkışır.
Allah rahmet eylesin, Sezai Aydın'ın "hayatta üç şeyden nefret ederim" replikleri geldi aklımaStrava yerine Dsmrt'a üye olmadıysan sıkıntı olmaz.(Zaten hata yapmazsın.) Yoksa tüpçü affetmiyor söylüyem, bir uçanı bir kaçanı....![]()