Scudo Sports

Strava Premium - 60 gün ücretsiz

Scudo
Yok, maile gelen link ile browser ile açıldı.
Uygulamanın içinden deneyin bu şekilde yüksek fiyat çıkarmış. Ayarlar kısmında subscribe olabilir veya o tarz üyelik durumuna dair bir sekme.
Fikir vermesi açısından:
Screenshot_20220112-231806_Paycell.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Strava'dan fiyat teklifi geldiyse hemen değerlendirin. Ben de bu şekilde almıştım premium aboneliği. Sonradan satın almaya çalışmak çok daha maliyetli oluyor. 2 ay ücretsiz + 244 lira şu dönem için gayet makul fiyat.

Strava'dan fiyat teklifi geldiyse hemen değerlendirin. Ben de bu şekilde almıştım premium aboneliği. Sonradan satın almaya çalışmak çok daha maliyetli oluyor. 2 ay ücretsiz + 244 lira şu dönem için gayet makul fiyat.
Kesinlikle katılıyorum Ekim ayı kuruyla ve 1 ay ücretsiz abonelikle aynı rakama almıştım. Resmen sıcak fırsat

Kaçırır mıyım, hemen atladım:harika:
Teşekkür ederim desteğiniz için...

Ben de bu şekilde 2017'de kendime doğumgünü hediyesi olarak değerlendirmiştim. Yıllık 160 TL.
2022'de 245 TL gâyet makul.

Ve size daha iyi bir haber vereyim; TL bu zaman zarfında ne kadar erimiş olursa olsun 1 defa fiyat artmadı.
Yani aldığınız günkü fiyatı sabitlemiş gibiler; 5 yıldır 160 TL veriyorum. Sizin de büyük ihtimalle öyle olacak :)

Güle güle kullanın.

1642053592499.png

Bende ücretsiz sürümü nü kullanıyorum, premium da uygun fiyatta aslında,kararsız kaldım.

Koşmuyom desem, yüzmesini de bilmiyom zaten desem bi şey yaparlar mı ki?
Kullan öde, iyi fikir aslında...

Ama strava beni suda görecek korkusuyla da yaşanmaz..:koptum:
Bende ücretsiz sürümü nü kullanıyorum, premium da uygun fiyatta aslında,kararsız kaldım.
O zaman variada sizden aldığımız desteğin karşılığını ödemek adına, "son üyelikler, kapanın elinde kaliyooor, gelmez bu fırsat bir dahaaa :D "

iPhone 'dan strava'ya girip > Ayarlar > Current Membership (free) tıklayınca " something went wrong , please try again later " mesajı alıyorum sürekli... Uygulamayı güncelledim ondan değil... enteresan bi sorun.. Aynısını yaşayan var mı ?

Edit1- Baldırı çıplak free kullanıcılarını adam yerine koymuyor zaar. :D

Heran üyeliği bırakabilirim düşüncesiyle bu zamana kadar aylık aldım. (İphone 31,99 TL) Senelik olarak 279,99 a geliyor ama halen elim gitmiş değil. Zwift benim gibi 50 tl lik alanlara hala 50 tl apple da. Android e yaptığı kıyağı bu şekilde çıkartıyorum bisiklet sürücüsü olarak.

Şimdilik iki aylık deneme sürümünü başlattım. Umarım iki ay sonra, karttan sadece söylediği gibi 244.99 çekmeye kalkışır.
Daha önce direk paypal kendisi ve bazı alışveriş siteleri o şekilde kazıklamaya çalıştı. Yok banka komisyonu, yok kur farkı cart curt deyip 250 yerine 350 çekmeye çalışmazlar umarım.
Zaten sanal kartın bilgilerini girdim, 244.99'dan bir kuruş yukarı limit tanımlamayacğım o gün :ssrtcbya: İki ay sonra gelişmeleri haber ederim.

Umarım iki ay sonra, karttan sadece söylediği gibi 244.99 çekmeye kalkışır.

Strava yerine Dsmrt'a üye olmadıysan sıkıntı olmaz.(Zaten hata yapmazsın.) Yoksa tüpçü affetmiyor söylüyem, bir uçanı bir kaçanı.... :krktm:

Strava yerine Dsmrt'a üye olmadıysan sıkıntı olmaz.(Zaten hata yapmazsın.) Yoksa tüpçü affetmiyor söylüyem, bir uçanı bir kaçanı.... :krktm:
Allah rahmet eylesin, Sezai Aydın'ın "hayatta üç şeyden nefret ederim" replikleri geldi aklıma :)
Üç abiden bu memlekette uzak dururum: garamemet, düpçü, bir de uzan geliyorum diyen amca

Sahi, bu konu fırsat reyonunda bahsetmeye değer mi acaba? :kötü:

Geri