Scudo Sports

Strava olmasa pek bisiklet sürmezdim galiba

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
300
Bugün Strava'yı açıp bindim bisikletime. 1 km kadar gitmiştim ki, telefona bakayım dedim ve Strava'nın autopause'da takılı kaldığını gördüm. Hiç başlamamış bile yani program çalışmaya. Sıfır :D
"Naptın Strava, sürmeyeyim o zaman ben" diye geçirdim içimden. Sonra da farkettim ki, Strava kaydım olmadan sanki sürmüyormuşum gibi hissediyorum. :p

Ne bileyim, haftalık-aylık mesafe karşılaştırmaları olsun, segmentlerdeki rekabet olsun... Bence Strava müthiş bir motivasyon kaynağı.

Acaba siz de Strava'sız sürdüğünüzde boşa sürüyormuş hissi yaşıyor musunuz?

Scudo
Benim de geçen gün auto-pause'da 13 kilometrem takılı kalmış. İçim yandı, sanki para kaybetmişim gibi oldum :D

Stravayı hiç kullanmıyorum gereksinim de duymuyorum. Demek ki bir kereden bir sey olmaz dememeli bağımlılikyapıyormus.:)

Bende bisiklete ilk başladığım zamanlar kullandım sadece. Daha sonra kilometre sayacı alınca bisiklete gerek duymadım ne de olsa dedim gittiğim yolları biliyorum, e kaç kilometre gitmişim cihazda aklında tutuyor. Ama tabi karşılaştırmaları vs güzel şeyler. Özellikle arkadaşım rota çiziyor falan rotayı tarif ediyor program o hoş. Ama yine de kendi açımdan gerekliliği tartışılır.

strava bence cok yararlı bir uygulama herkese tavsiye ederim kesinlikle herkese keyifli sürüşler

"If it's not on Strava, it didn't happen." (Eğer Strava'da yoksa, gerçekleşmemiştir.)

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0727/9951/products/Strava_red_Tee_a5e0cb72-9bb2-4325-988b-b7896cd55ecb_grande.png?v=1445936386

Tabii bir de şöyle bir şey var, ona da dikkat edip çok kaptırmamak gerekiyor; (link)

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
Geri