Scudo Sports

Strava Cycling - Android ve iPhone icin sürüş izleme uygulaması (ücretsiz)

@İsa İhsan Akdoğan

valla ben yıllardır android'de kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım

Scudo
@Çağrı Soylu

+1

Ben ne stravada ne de endomondo'da hiç problem yaşamadım bugüne kadar, endomondo ile gps'i açıp interneti kapatarak 10-11 saat kayıt yapabiliyorum tek şarjla, şebekeyi de kapatırsam muhtemelen daha da yukarı çıkar.Strava da aynı şekilde çalışabiliyor ama benim telefonda nedense biraz daha fazla pil yiyor.Bu arada kim daha çok pil yiyor tartışmasına girmeyelim, sabaha kadar sürer, siz kendi telefonunuzda deneyin, hangisi daha iyi ise onu kullanın tavsiyem.Diğerine data aktarabiliyorsunuz sonuçta.

İsa Bey, google maps standart yüklü değilse muhtelen custom rom kullanıyorsunuz, google'ın temel uygulamalarını play store'dan değil rom'unuza uygun bir gapps paketi ile yükleyebilirsiniz. Hangi rom'u kullandığınızı ayarlar'daki cihaz hakkında kısmından öğrenebilirsiniz.

(link)

Kendi cihazımda kullandığım Google Maps 8.2.0 sürümünü yedekleyip yükledim. SD kartınıza atıp kurulum yapabilirsiniz. Strava çalışacaktır.

@Uğur S.

Emeğiniz için teşekkürler. Aynı sorun bende de olduğu için dosyanızı indirip yükleyeyim dedim. Ama dosya yüklenirken apk ayrıştırma hatası alıyorum. "Ayrıştırma hatası- Paket ayrıştırmada bir sorun var" diyor.

Telefonum Samsung GalaxyW(GT-İ8150) , rootlu ve CGM9 romu yüklü. Android 4.0.4

Sizin sürüm vs farklı da sorun oradan mı kaynaklı acaba?

Çözüm için bir fikriniz var mı?

Siz 4.0.4 kullanıyormuşsunuz. Problem buradan kaynaklanıyor sanırım. Ben 4.2.1 kullanıyorum.

Size uygun sürüme bir bakıp bu mesajı düzenlerim.

Düzenleme: (link) indirebilirsiniz.

Konu güncelken bende birşey sormak istiyorum. Tura çıktığımda pedala basmadan önce stravayı çalıştırıyorum başladıktan sonra ilk 600-700 metreyi kaydetmiyor. Eve geldiğimde bitiriyorum, bitişi doğru gösteriyo ama başlangıç çok ilerde. Sizce neden olabilir bu sorun?

@samet teke

Cihazınız uyduyu geç buluyor. A-GPS ya da EPO desteği varsa açın.

@Uğur S.

Malesef yok. Belkide GPS i açtıktan hemen sonra aktiveteyi başlatmamalıyım, biraz bekleyip yerimi tam belirledikten sonra başlatsam sorun çözülebilir mi?

Onu da denedim. GPS açık olsa bile Stava'yı açmadan konumunuzu belirlemeye başlamıyor. Ben daire kapısından çıkarken açıyorum. Ayakkabılar, bisikleti indir vs derken dışarı çıktığımda hazır oluyor.

@samet teke
GPS'i açtınız, uygulamayı açtınız, uygulamaların içinde gps gücü görünceye kadar bekleyin, sonra kaydı başlatın, problem muhtemelen çözülür.

Endomondo'da sol altta, Strava'da sol üstte. Resim koyacaktım ama olmadı :)

Sağlam batarya tüketir.

@Uğur S.

Teşekkür ederim. Ancak aynı hatayı veriyor yine .Sanırım cihazım rootlu olduğu için. FSD sitesinde şöyle bir şey buldum: (link)

İşe yarayacağını umuyorum, zamanım olunca yapacağım bakalım. Şimdilik dursun burada linki kaybetmemek adına.

Benim cihazım da root'lu. Bulduğunuz yerdekini bir deneyin bakalım ne olacak...

@ArdaE

çok teşekkürler tamamen unutmuşum arya mod yukluydu telefonda :alkis:

(link) Aceba strava kullanan kaç kişiyiz ?

Uygulama ile ilk tanışmamın üzerinden yaklaşık olarak 1 yıl falan geçti sanırım hiçbir veri aktarımında sorun yaşamadım sadece bazen yüklemeler biraz zaman alıyor sanırım yoğunluktan kaynaklanıyordur
insana ciddi şekilde katkı sağlıyor neredeyse her sürüş bir hedef haline geliyor

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Son günlerde stravadan, facebook a bildirim göndermede sorun yaşayan var mı ?

Geri